2777
2789
کمو بیش همونم..ولی اگه گاله پس چرا بقیه نگرفتن ممنونم بابت گفتن داروها قشنگم..

اکه هنوز خارشت مثل قبله گال نیست به چیزی حساسیت داری

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نت خوندم که سرکه سیب درمانش هست حالا نمی‌دونم خوردنی یا مالیدنی به موضع ولی یک نفر هم گفته بود لباسها و بدنتون رو با تاید بشورید مدام . راستی میشه بگید علایم شما دقیقا چی بود .من رفتم طب سنتی با یه خانمی که ناجی سگهای ولگرد بود الان بعد از یک ماه خارش زیر شکم و تورم و قرمزی و التهاب و دونه قرمز زدم و خارش عصر به بعد زیاد میشه فعلا دکتر نرفتم ولی همین روزا میرم لطفا بگید که علامت‌های شما چی بود و چی استفاده کردید تا خوب شدید ؟

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

اسپری درمین یا کامن محلول لیندان یا پرمترین یا وازلین سولفات. صابون گوگرد. قرص لوراتادین ۱۰.اگه بچه ...

سلام آمین خانم 

شما درمان شدید؟ منم هر سه روز یه بار کل بدنم خارش میگیره با سیتریزین قطع میشه ولی دوباره سه روز دیگه شروع میشه . حدود 14 ماهه اینطوریم. کلافه شدم. اگه راهی رفتی به منم کمک کن 

عزیزدلم برای گال بالاخره چیکار کردی که درمان شدی؟ منم مقاوم شدم

متاسفانه منم دچارش شدم ۳ماهه و خوب نشدم بدنم بیشتر میخاره وقتی میخارونم جوش ریز میزنه بیرون چتدتا اما بعدش خارش اون قسمت خوب میشه و جوشام بعد شاید چند ساعت محو میشن اصن نمیدونم چجوریه.کلی پرمترین زدم داروهای ترکیبی زدم ولی خوب نمیشه خارشم

متاسفانه منم دچارش شدم ۳ماهه و خوب نشدم بدنم بیشتر میخاره وقتی میخارونم جوش ریز میزنه بیرون چتدتا ام ...

ببین منم خوب نشدم ولی برای اینکه دارو به داخل پوست نفوذ کنه باید کیسه بکشی و بعد پماد یا بنزیل بنزوات از بهبود شیمی بخری تو روغن زیتون قاطی کنی و استفاده کنی. از چیزای مختلف باید استفاده کنیم تا به پرمتربن مقاوم نشیم. مثلا بعضی روزا روغن اصل چریش میخک درخت چای اگر گیربیاد اونم کمک میکنه من خودم گیرنیاوردم. ولی داروی اصلش همین پرمترینه. اگر نزدیک آب گرم گوگردی هستی هرروز برو زود خوب میکنه تا دو سه هفته.