2777
2789
عنوان

هدف از گروگانگیری سه ساله چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 50 پست
بندگان خدا،هم مالشون رو از دست دادن،هم فرصت زندگی رو،هم روحیه اشون رو؟؟؟گروگانگیرا از قبل با اینا دو ...

گرونگیر یک زن بوده که اینا تو روضه باهاش اشنا شدن.این خانوم به کمک دومرد اینکارو کرده

خانواده بعد ازادی رفتن روانشناس و روانشناسا گفتن اسیبی که دیدین کار یک نفر نیست باید یک تیم خبره روانشناسی اسیب های شمارو درمان کنه

چون طی ۳ سال تحت شکنجه های روحی بودن اینا که حتی منجر به فوت مادربزرگ شده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا ازش نگذرهیعنی از اول به نیت چپاول ،با اینا دوست شده؟؟؟

بعیده کسی ۱۳ سال نقشه بکشه . احتمالا وقتی آشنا شدن و رفت و آمد کردن ، دیده چقدر وضع مالیشون خوبه کم کم شروع کرده به نقشه کشیدن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
گرونگیر یک زن بوده که اینا تو روضه باهاش اشنا شدن.این خانوم به کمک دومرد اینکارو کردهخانواده بعد ازا ...

اخی،مادربزرگشون فوت کرده؟؟؟

خوب،پس چه جوری اونو دفن کردن،تابلو نشدن؟؟

چه جوری ،تو محل رفت و امد میکردن؟؟

چه جوری جواز کفن و دفن گرفتن؟؟

قضیه خیلی مشکوکه

چرا تا الان خبری نبود

بعیده کسی ۱۳ سال نقشه بکشه . احتمالا وقتی آشنا شدن و رفت و آمد کردن ، دیده چقدر وضع مالیشون خوبه کم ...

به نظر من این قضیه ی ۱۳ سال اشنایی میتونه دروغ باشه یک کلاغ چل کل کلاغ

چون تو روضه با اون زن اشنا شدن این دروغ گفته میشه

چون چندسال قبل خانوم پرونده ی گروگانگیری داشته.مشارک در گروگانگیری و قطعا چندسال زندان بوده و نمیتونن اینا ۱۳ سال در ارتباط باشن

جدی میگید؟؟؟کی؟؟؟اون خانواده چند مدت گروگان گرفته شدن؟؟

جریان دقیق  گروگان قبلی را نمی دونم ولی خانم گروگانگیر و یکی از آقایان گویا یکی دو سال قبل گروگانگیری کردند ولی متواری بودند و دستگیر نشدند ..انگار توی محل کار خانم گروگانگیری کردند 

اخی،مادربزرگشون فوت کرده؟؟؟خوب،پس چه جوری اونو دفن کردن،تابلو نشدن؟؟چه جوری ،تو محل رفت و امد میکردن ...

بله حتی امبولانس اوردن خونه ولی همشونو تهدید کردن که تکون بخورید کشتیمتون هم تهدید و هم تحت تاثیر داروهای اعصاب بودن نتونستن واکنش نشون بدن

حتی به مادرخانواده اجازه دادن بره دفنش کنه

امبولانس برده بیمارستان گروگانگیرا گفتن بچه هاشیم و بیمارستان هیچ مدرکی ازشون نخواسته حتی برای تحویل جسد

و همه ی ایرانا گله های خانواده ی گروگان گرفته شده بوده که چرا.اگه به اینا دقت میشد زودتر ازاد میشدن

حتی مدرسه پیگیر غیبت بچه ها نشده