2777
2789
عنوان

اوناییکه نی نی دو ساله دارند بیان اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 85 پست
منم دختر الان 13 کیلو می خواستم شربت زینک پلاس بدم دکتر گفت نه چاق میشه چون اشتها نداره.
اگر هیچوقت بعد از هر لبخندی, خدا رو شکر نمیکنی پس حق نداری بعد از هر اشکی اونو سرزنش کنی...!
من دو ماهه که از پوشک گرفتمش اما تا همین چند شب پیش شبها پوشکش میگرفتم که اونم چند وقته نمیگیرم
آدمها مثل قایق اند … … نمی دونم شایدم نباشن به هر حال من وظیفه خودم دونستم که اشاره کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماه اول که از پوشک گرفتمش شبا پوشکش می کردم بیشتر اوقات خیس بود ولی بعد از یکماه شبا کمتر خیس میکرد والان دیگه خیس نمیکنه و پوشکشم نمیکنم
اگر هیچوقت بعد از هر لبخندی, خدا رو شکر نمیکنی پس حق نداری بعد از هر اشکی اونو سرزنش کنی...!
آخر شب ساعت 12 میبرمش بعد دیگه تاصبح نه یکی دو بار خودش بلند شد گریه کرد متوجه شدم دستشویی داره.
روزای اول سریع جیششو گفت ولی پی پیشو نه اذیت کرد انقدر بهش ملین دادم تا یبوست نگیره .بعد از 45 روز دیگه خوب شد.
بهار جان مشکل من این بود که اصلا نمیومد دستشویی در صورتیکه قبل اینکه اقدام کنم قشنگ واسه تعویض پوشک میومد دستشویی دمپاییشو میپوشید ،بهش میگفتم بشین جیش کن ،میکرد ولی به محض اینکه پوشک نگرفتم و خواستم زود زود ببرمش دستشویی انگار خسته میشد دوست نداشت بیاد ،ناراحت میشد
چون می ترسند ولی مقاومت می کردی چند دفعه که شلوارشو خیس میکرد متوجه میشد باید دستشویی بره
یه هفته بعد از جیش گرفتنش بردم دکتر گفتم پی پیشو نگه مداره دکتر ناراحت شد گفت پوشکش کن ولی دخترم دیگه نمیزاشت بعد خودم گفتم سنش بالاتر بره شاید ترسشم بیشتر بشه و اهمیت ندادم شربت هربال میکسچرو سه بار تو روز میدادم چون نفخ میکرد . کم کم بهتر شد.
واسه شبها وقتی میخواد بخوابه میبرمش دستشویی. اول صبح هم دوباره میبرمش. وقتی توخواب نیاز به دستشویی داشته باش. یا گریه میکنه یا زیاد تکون تکون میخوره
آدمها مثل قایق اند … … نمی دونم شایدم نباشن به هر حال من وظیفه خودم دونستم که اشاره کنم
دختر من هروقت پی پی داشته باشه بلااستثنا بدوبدو میاد پیشم و میگه پی پی دارم. ولی وقتی جیش داشته باشه نمیگه خودم تندتند میبرمش دستشویی.
بچه ها واقعا پروسه از پوشک گیری برام یه کابوس شده الانم هوا سرد شده آدم میترسه سرمابخورن من واسه از شیر گرفتن آروم آروم طی یه ماه گرفتم خدا رو شکر خیلی خوب بود ولی پوشک فکر کنم خیلی سخت تره