2777
2789
عنوان

اوناییکه نی نی دو ساله دارند بیان اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 85 پست
لیلی چرا هنوز از شیر نگرفتیش دو سالش که تموم شده ؟ بچه ها همه مثل هم نیستن بعضی ها زودتر راه میفتن زودتر دندون در میارن زودتر از بقیه بچه ها حرف میزنن جای نگرانی نیست پسر من یکسالگی کامل راه میرفت دو سالگی به خوبی حرف میزنه ولی خیلی دیر دندوناش درومد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای اینجا چقد مامان با بچه دوساله هست من خبر نداشتم وگرنه زودتر میومدم ازتون کمک میگرفتم. اگر دیگه اینجا نیستین و تو وایبر یا لاین با هم چت میکنین منم ببرین چون خیلی مشتاقم با مامانای مثل خودم ارتباط داشته باشم
سلام پسر منم 21 ماهشه وزنش 15 کیلو قدش 93 چند کلمه بیشتر نمیتونه بگه مثل؛ آب بابا آبجی اسب بیا پیشی دد...... تازه اینا رو هم قشنگ تلفظ نمیکنه دکترش هم گفت چون هوشش بالاست تا سه سالگی مشکلی نداره
شوهر من بهترین مرد زمینه
سلام پسرمنم تازه دوسالش شده ازهیجده ماهگی نبردم برای قد ووزن!!!نمیدونم چقده!! نسبت به همسالاش قدش خوبه ولی لاغره!! خیلی بدغذاس,حرف زدنش خوبه جمله هم میگه,گاهی حرفای میزنه تعجب میکنیم که کجاشنیده چند ماهه ازپوشک گرفتمش ,خودش جیش وپی پیشومیگه ولی شبا پوشکش میکنم میترسم جاشوخیس کنه!!بایدشباهم پوشکش نکنم؟؟زودنیست؟؟میشه راهنماییم کنیدچیکارکنم توخواب جیش نکنه؟؟
اخلاق بد مانندلاستیک پنچره!!تاعوضش نکنی راه به جایی نخواهی برد
سلام ....میشه منم تو گروههای لاین و وایبرتون اد کنید...گروه مامانهایی که بچه دوساله دارن یا دوتا بچه دارن....09196108278
خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
سلام دخترم2ساله شده ازامروزازپوشک گرفتم هرنیم ساعت هم بردم وجیش داشت یکباربافاصله 5دقیقه دوباره روی سرامیک جیش کردیکبارهم 2روتوی شورتش بهنظرتون روش خوبی روپیش گرفتم میگن شب هم اصلاپوشک نکنم تاعادت کنم بایدحتماهرنیم ساعت ازش سوال کنم وببرم دستشویی یاخودش بگه