2777
2789
عنوان

اوناییکه نی نی دو ساله دارند بیان اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 85 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من هم 25 ماهشه ولی حرف نمی زنه ...اما هر چی بهش می گیم تکرار می کنه ..اعداد انگلیسی را تا 10 می شمره ...اسم چند تا حیوون را می گه و صداشون را در میاره...کلاه دستکش کیک میلک و ... یعنی قاطی انگلیسی فارسی می گه... حدود 30تا کلمه
لطفا از صفحه ی اینستاگرام من دیدن کنید Emel_luxury
دختر من زردی داشت دکتر گفت شاید به دلیل زردیش باشه البته الان هم حدود 200 تا لغت بلد بگه ولی جمله کم توی این ماه بهتر شده ولی امان از حوصله ی کم من .
اگر هیچوقت بعد از هر لبخندی, خدا رو شکر نمیکنی پس حق نداری بعد از هر اشکی اونو سرزنش کنی...!
پسر من بیست ماهه اس. خیلی خوب و کامل کلمه هارو میگه.جملات کوتاهم میسازه.منم تو خونه همش براش شعر میخونم و اصلا باهاش بچگونه حرف نمیزنم.تی وی در کل روز خاموشه وفقط شبها میبینیم که فک کنم بی تاثیر نبوده
محمدامین مرد کوچولو، من خیلی دوست دارم
الان پسر عموم هم 3سالشه داره میره گفتاردرمانی هنوز اندازه پارسا که 26ماهشه کلمه نمیگه این از نوزادی صبح تا شب براش تلویزیون میذاشتن که با هاشون کار نداشته باشه دکترم گفته دلیلش همین بوده مطلقا تا دوسالگی بچرو با رسانه اخت ندید تمرکزشون میره اهمیت خیلی چیزها براشون کمرنگ میشه مثل جواب دادن به کسی که باهاش حرف میزنه
@2bare_man
البته توی تهران خیلی تاخیر کلامی زیاد شده یا مشکلات گفتاری گفتاردرمانگرش میگفت آلودگیه هواهم بی تاثیر نیست
اگر هیچوقت بعد از هر لبخندی, خدا رو شکر نمیکنی پس حق نداری بعد از هر اشکی اونو سرزنش کنی...!
بله دقیقا دیدن تی وی تمرکز و از بچه میگیره تا قبل دو سال که اینقدر توصیه میکنن نذارید ببینن ، ولی خوب گاهی اوقات آدم دیگه چاره ای نداره من تا جایی که بتونم تلویزیون خاموشه