2777
2789

غذاهایی که خودم درست کنم نمیتونم بخورم هفته ۱۳بارداری هستم پس کی خوب میشم؟ظهر غذا درست کردم واسه بقیه سر سفره نگاه میکردم عوق میزدم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اخرای ماه چهار یهو خوب شدم من کلی لاغر کردم تو بارداری بعد هر وعده ی غذایی سرویس بودم ولی تا اخر ...

منم شش کیلو کم کردم.یعنی آخر چهار خوب شدی؟

برای اینکه نی نیت وزن بگیره کربوهیدرات رو کم کن پروتیین رو ببر بالا حبوبات و اش اینا زیاد بخور مرغ کباب کن بخور گوشت بنداز تو شیشه با پیاز و سبر و اینا بذتر تو قابلمه چند ساعت بپزه 

عزیزم من شمارو یادمه حداخواسته باردار شدین..تو ان تی جنسیت رو نگفت..سره اون قبلیا هم اینطور بودین

ان تی دقیق هفته یازده رفتم گفت خیلی کوچیکه اگه بخوای فقط حدس میزنم .بعدش گفت دختر ولی فقط حدس زدم.نه سر دوتای قبلی خیلی خوش اخلاق بودم و خوش اشتها.سر این خیلی تنبل شدم و بی اشتها و بد اخلاق .همش هم وزن کم میکنم

فعلا هرچی دوست داری دلت میخواد بخور بخور تا حالت بهتر بشه شیرینی اجیل موز ...

اصلا چیزای مضر دلم میخواد لواشک ترشک دوغ .باید سعی کنم حداقل به قول دوستان آجیل بخورم

منم شش کیلو کم کردم.یعنی آخر چهار خوب شدی؟

اره خوب شدم بعدش افتادم ب غذا خوردن آییی خوردم ۱۰ کیلو اضاف کردم ولی بعد دکترم که خیلبیی معروف مال دوران قبل انقلاب بود ی اقای پیر اون میکفت رازش اینه که وزن کوچولوت عالی بشه کربوهیدرات مایین پروتین بالا چون اولزن چیزی که از جفت رد میشه پروتیین البته ی قرص هم میداد هر شب میخوردیم جریان خونه رو رقیق میکرد

برای اینکه نی نیت وزن بگیره کربوهیدرات رو کم کن پروتیین رو ببر بالا حبوبات و اش اینا زیاد بخور مرغ ک ...

نمیتونم .بخدا پریروز گوشت درست کردم به زور ریش ریش کردم سه قاشق با برنج خوردم.ولی مثلا میریم مهمونی از غذای بقیه میخورم.بوی غذا بهم میخوره نمیتونم بخورم

نمیتونم .بخدا پریروز گوشت درست کردم به زور ریش ریش کردم سه قاشق با برنج خوردم.ولی مثلا میریم مهمونی ...

خب نخود و لوبیا بذار بپزه بخور خوراک لوبیا بخور اش رشتع و دوغ و کشک و شوربا بخور من اش رو میتونستم بخورم ب نسبت مرغ رو کباب کن نمکی کن بخور ولی نگران نباش اینا رو مااه چهارت که تموم شد میگم بخور بببین چیدر تاکیید کردم اخه پروتتین خیلی مهم نگران نباش ماه چهارت که تموم شد خوب میشی