2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه استفاده کردید جواب بدید خواهشا🙏

چیه 

برای مسابقات هس

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
کنکور😐

اها😉😕

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
من ریاضی و فیزیکم ضعیف کدوم دبیراش برای این درسا بهتره؟

از کلاساش استفاده نکردم ولی فیزیک اگه ضعیفی فکر میکنم یحیوی خوب باشه برات!

ولی برا ریاضی نمیتونم کسی رو معرفی کنم چون واقعا قبلا خوب بودم الان افت کردم!کسیم جوابگوم نیست مگر تست زدن!

من رتبم خوب نشد ولی از دوستام که دو رقمی آوردن تو اون کلاس بود! در این حد که درصدای من بالاتر بود ا ...

ی سوال میپرسم میدونم شاید یکم شخصی باشه فقط پزشکی و دندون میخواستی یعنی با رتبت میتونستی پیرا پزشکی بخونی من زیست و شیمی تا حدودی قوی کردم ولی ریاضی و فیزیک تو این درسا با کی برداشتی؟

ی سوال میپرسم میدونم شاید یکم شخصی باشه فقط پزشکی و دندون میخواستی یعنی با رتبت میتونستی پیرا پزشکی ...

اوهوم فقط پزشکی میخوام!من خودم پیرا قبول میشدم با کلی رشته های غیر از پزشکی دانشگاه های تهران!من رتبمو بررسی نکردم دقیق ولی مامانم که بررسی کرده بود میشد!برا ریاضی من خودم آریان حیدری برداشتم ولی تا تستامو تکمیل نکنم فایده نداره!برا فیزیکم یحیوی دیر بازده هست ولی خوبه!بازم باید خوب تست بزنی تا نتیجه بخش باشه !برادرم هم با یحیوی خیلی راه افتاده!

کلا فیلم بدون تستم کافی نیست باید تمرینم زیاد بکنی که روون بشی!