2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4438344 بازدید | 117674 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه دختر 7ساله دارم و یه پسر 3ساله 😃

خدا حفظشون کنه .الان دوست داری این یکی چی بلشه؟خودت چند سالته

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
ان شاالله خدا به هرکس که دلش میخواد اولاد سالم و صالح ببخشه همین طور به من ۴تا😁😍

عزیزم ان شاالله یکیشون دو قلو باشه راحت به چهار برسی😂خودت چندسالته

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
راستی من امشب آزمایش دادم  بتام 988 بود  یعنی حدود 5هفته هستم؟

به سلامتی .باید رنج آزمایشگاه که کنارش زده رو ببینی هر آزمایشگاهی فرق داره انگار.

راستی من امشب آزمایش دادم  بتام 988 بود  یعنی حدود 5هفته هستم؟

یه سوال خارج از بحثمون ازت بپرسم پسرت دقیقا چند سالشه من دخترم سه سال و سه ماهشه.برای دسشویی رفتن خیلی اذیت می‌کنه.بعضی وقتا نمیگه همینطور شلوارش خیس می‌کنه یه کوچولو بقیه اش تو دسشویی می‌کنه .بسکی به خودش میتابه و دیر اعلام می‌کنه.به نظرت درست میشه .شما تجربه داری .