2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440750 بازدید | 117674 پست
این ماه یکی ۲۴ یکی ۱۵ ماه قبلم ۲۴و ۱۳  ماه قبلشم ۲۴و ۱۳

فولیکولت که خیلی خوبه 24.خدا بخواد باردار میشی زودی نگران نباش

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل شما  سه روز عقب انداختم هیچ علائمی ندارم فقط گاهی زیردلم تیرمیکشه و معدم یکم میس ...

دقیقا منم همینم فقط بااین تفاوت که نوک سینمم هم درد میکنه درضمن من اول زیر دلم درد میگرفت الان فقط سمت راستم درد میگیره 

سلام دوستان

من ۲۹ سالمه ۵ ماهه که اقدام کردم برای بارداری. قبلش هم چکاپ دادم و مشکل هورمونی و داخلی نداشتم و دکتر گفت ۶ ماه دیگه بیا

سه ماه پیش یک بار پریودم ۷ روز عقب افتاد و بعدش شدم

اما ماه های دیگه سیکلم ۲۸ روزه بوده و منظم پریود شدم

این ماه ۹ روزه که عقب انداختم. سه روزه که سرگیجه شدید به خصوص صبح که پا میشم دارم و همچنین انگار زیر شکمم باد کرده و هی درد پریود میاد و میره و حس میکنم الان پریود میشم اما چیزی نمیشه. سینه هامم بزرگتر شدن اما دردی حس نمیکنم

روز ۸ دوره بی بی چک گذاشتم اما منفی بود. ممکنه باردار باشم؟ آزمایش خون رو کی برم بدم دقیق تره؟

نمیدونم عزیزم پریودی عقب انداختم بی بی زدم منفی بود شما چطور عزیزم ؟

منم ماه قبل عکس رنگی انداختم این ماه پریود شدم دکتر برام امپول سینال اف داده از روز ۸ پری بزنم بعد برم مطب دکتر سونو انجام بده برام نمیدونم دیگه با این امپولا باردار بشم یا ن توکل بر خدا

منم ماه قبل عکس رنگی انداختم این ماه پریود شدم دکتر برام امپول سینال اف داده از روز ۸ پری بزنم بعد ب ...

ان شاالله که میشی عزیزم برعکس چند وقت پیش تو فکرت بودم میخواستم پیامت بدم ، نگران نباش ، من این ماه حسابی کلافه ام نه میتونم چیزی بخورم برا پریودی نه میدونم باردارم یا نه بی بی زدم شنبه منفی بود همینطور اتفاقی یک شنبه نگاه کردمش دیدم یه حالا افتاده ولی خب میگن تا ده دقیقه معتبره مال من فک کنم بعد ۶ ساعت یه هاله انداخته ، چی میشد خدا به ماهم نگاهی مینداخت 😔

انشالله دلت شاد بشه این ماه

ان شاالله عزیزم همچین تو گل نازم ، برای حواس پرتی فیلم دانلود کردم نگاه کنم حالا چشمم گل موژه زده پلک میزنم درد میگیره😂😂 اینجاست که میگن گل بودو به سبزه نیز اراسته شد 😂😂

ان شاالله که میشی عزیزم برعکس چند وقت پیش تو فکرت بودم میخواستم پیامت بدم ، نگران نباش ، من این ماه ...

ب خودت استرس نده اگه خدا بخواد ب ما هم ی نگاهی میکنه یادته اون ماه هم بعد ی ربع بی بی چک منم هاله کمرنگ افتاد ولی باردار نبودم انشالله ک واسه تو برا بارداری باشه 

آره،واقعا سورپرایز شد،رفتم یه مقدار خرید کردم و اومدم یه دوستمم گفتم بیاد فیلم بگیره،از راه اومد درو ...

عه مبارکه عزیزم پس بارداری انشالله بسلامتی ب دنیا بیاری فقط ب خودت استرس نده منم بارداری قبلی تاجواب ازمایشو زنگ زدم از ازمایشگاه گرفتم گفتن مثبته از شدت خوشحالی و استرس از همون لحظه به لکه بینی افتادم 😔اخرشم تو ۱۲ هفته سقط شد انشالله ک تو نینیتو سالم بغل بگیری فقط از استرس دوری کن