2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440697 بازدید | 117674 پست
منم میخوام بیخیال باشم نمیتونم بخصوص وقتی شوهرم با نیش خند بهم گفت بچه دارنمیشی دلم شکست....من والله ...

خب گلم دوتا اشتباه داری که من بهت میگم فقط ازم ناراحت نشو دل ندارم کسیو ناراحت کنم ، ۱_هرروز رابطه داشتن خوب نیست چون اسپرم های قبلی داخل رحمو از بین میبره یا ضعیف میکنه۲_تقویت کردن خیلی مهمه خودتو تقویت کن انشاالله هردو بارداریم ولی درکل اقدام بهتره یک روز درمیون باشه ۳_گرده نخل درخت خرما بگیر با عسل قاطی کن تا ۱۵سیکلت خودت بخور و حدود ۴۰روز به همسرت بده ، ۴_مغذی جات هردوتون بخورید ۵_انجیر ، موز هردو بخورید ۶_استرس نداشته باش من دو هفته پیش اضطراب داشتم یه نرم افزار نصب کردم رنگ امیزیه وقتی استرس دارم یا ناراحتم میشینم رنگ امیزی میکنم تو گوشیم چون فکرم‌ منحرف میکنه ذهنمو اروم میکنه ۷_ الانم تا یه هفته بعد عقب انداخت پریودی بی بی چک نزن ۸_خوب غذا بخور به حرف بقیه هم توجه نکن. خب حالا بگو چند وقت اقدامی؟

خب گلم دوتا اشتباه داری که من بهت میگم فقط ازم ناراحت نشو دل ندارم کسیو ناراحت کنم ، ۱_هرروز رابطه د ...

من این ماه هرروز نزدیکی داشتم اونم بخاطر قرصایه ک شوهرم میخوره ایطورش کرده وگرن ماه قبل دوروز درمیون رابطه داشتیم اینقد هردومون تقویت کردیم من باخوردن قرص و چیزای خوردنی واسه تقویت خوب بودن خوردیم ک من چاق شدم شدید.....من حدودا یکساله ولی کامل نشده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من این ماه هرروز نزدیکی داشتم اونم بخاطر قرصایه ک شوهرم میخوره ایطورش کرده وگرن ماه قبل دوروز درمیون ...

خب من همش دعا میکنم که انشاالله به حق پنج تن این ماه باردار باشی ببین پس رابطه اگه هرروز باشه عیب نداره ولی جلوگیری کنید یک روز درمیون اقدام داشته باشید 

خب من همش دعا میکنم که انشاالله به حق پنج تن این ماه باردار باشی ببین پس رابطه اگه هرروز باشه عیب ند ...

انشالله ک باردار باشم ازاین استرس ازم دور بشه.....ایشالله بحق علی خودتونم باردار باشین....باشه حتما اینکارو میکنم

انشالله ک باردار باشم ازاین استرس ازم دور بشه.....ایشالله بحق علی خودتونم باردار باشین....باشه حتما ...

ان شاالله عزیز دلم ، درضمن سعی کن قرصای مسکن و.. نخوری من خودم ۶ ماه پیش تب کردم رفتم دکتر یه استامینوفن گنده زد بهم اون ماه تخمک ازاد نکردم شد کیست پدرم در اومد ، درضمن قرص اهن فولیک اسید حتما بخور 

واقعا منکه قرص مسکن همش میخورم😥

اشکال نداره که ، منم قبلا میخوردم اینجوری نشدم، اولین بار بود اینجوری شدم ، بعدم من امپول مسکن زدم تاثیرش بیشتر و سریعتر از قرصه حالا عیب نداره گفتم که دیگه نخوری ، نه که استرس بگیری عزیزم

سلام دوستان منم چندسال منتظرنی نیم بچه اولمو تو ۵ماهگی ازدست دادم حالا ده ماه گذشته هنوز مامان نشدم 

این ماه خیلی فولیکولای خوب داشتم روز۱۳پریودی فولیکول۱۹،۲۰،۲۱،۲۱،۲۳دوطرفم داشتم دکترحتی گفت ممکن چندقلویی باشه انواع دردارو تجربه کردم این چندوقت..الانم ۸روزمونده تاپریودم امروز نمیدونم چرا انقد شکم سمت چپم دردمیگیره انقددردش زیادشد ک اومدم روتخت دراز کشیدم..ب علائم های دیگ مطمئن نیستم چون هرماه دارم..کسی تجربه مشابه داشت امیدداشته باشم؟!☹️

یعنی بعد تخمک گذاری تا پنج روز اقدام کردی یا پنج روز بعد از تخمک گذاری اقدام کردی؟ نفهمیدم والا

من اپیکیشن نصب کردم بعد چون بارداری اولمه جنسیت برام ملاک نبود زیاد برای همین توی ماه پراکنده اقدام داشتم بعد پاکی اما روزهای تخمک گذاری رو یک روز درمیون یا هم هرشب اقدام میکردم یعنی از روزهایی که اپیکیشن برام مشخص میکرد البته من چون پریودم هر چند ماه یکبار سیکلش عوض میشه دیگه تقریبی بود روزا ها برام برا همین چند روز که خود اپیکیشن مشخص میکرد و من میومدم 5 روز قبل دوره و خود دوره و 5 روز هم بعد دوره اقدام میکردم حالا یا دو روز درمیون یا یک روز درمیون الان متوجه شدی ??!

البته بگمم من هنوز باردار نشدم تقریبا نزدیک 3 ساله جلوگیری داشتم البته بدون قرص بعد الانم تقریبا از برج4 اقدام کردم این ماهی هم عقب افتاده هم سینه هام باد کرده و درده دیگه هیو علائمی ندارم حالا همشم میترسم برم ببیبی و ازمایش بدم بخوره تو ذوقم 

سلام دوستان منم چندسال منتظرنی نیم بچه اولمو تو ۵ماهگی ازدست دادم حالا ده ماه گذشته هنوز مامان نشدم& ...

اگه زیر دلت ان شاالله داری باردار میشی

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
ان شاالله نمیخوره تو ذوقت عزیزم 

نمیدونم امروز از سینه درد مردم اما تو نی نی سایت نوشته بود شاید به خاطر هورمون ها باشه چون دوناه لنتروزل خوردم از 3 پریود تا 5 شب روزی 2 تا میگم شاید واسه اونه نفخ هم دارم میگم شاید قراره پریود شم