2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440558 بازدید | 117674 پست
بچه ها من صبح تستو زدم اولش چیزی نشون نداد بعد یه ربع رفتم نگا کردم این خط خیلی کمرنگ افتاده میتونه ...

سلام عزیزم چند روز گذشته از موعدت

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام امروز ۲۸ موعدم میشه

خوب پس خیلی زوده .من قبل موعدم مثل شما شدیعنی دیر هاله انداخت.بعد فکر کردم باردار نیستم ولی بودم😊

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
خوب پس خیلی زوده .من قبل موعدم مثل شما شدیعنی دیر هاله انداخت.بعد فکر کردم باردار نیستم ولی بودم😊

انشالله همینطور باشه این ماه دیگه باردار بشم دیگه خسته شدم اینقد چشم انتظار ماندم

مرسی جونم از تو چخبر پری نیومده؟؟

نه هنوز نیومده،علائم پریود هم سینه درد شدید و اعصاب داغوووووون،البته این ماه سینه دردم دیر شروع شد،اغلب یه هفته قبل پریود شروع میشد بعد درد یهو می‌رفت و پریود میومد،الان تازه سینه درد شروع شده این ماه احتمالا خیلی عقب بندازم،ماه قبل چهار روز دقیق عقب انداختم،روز سی و دوم پریود شدم.هی دلم میخواد بی بی چک بگیرم باز میگم ولش کن پریود میاد،آزمایش دقیقه و منفی بوده.

نه هنوز نیومده،علائم پریود هم سینه درد شدید و اعصاب داغوووووون،البته این ماه سینه دردم دیر شروع شد،ا ...

انشالله ک بارداری ولی فک کنم ازمایش خون هم زود بدی نشون نمیده من میترسم بدم الان نشون نده مونده فردا ی تست دیگه بدم اگه خط نشون داد برم ازمایش اخه واسه من خطر داره دکترم گفته هر وقت باردار همون روز بیا مطب

انشالله ک بارداری ولی فک کنم ازمایش خون هم زود بدی نشون نمیده من میترسم بدم الان نشون نده مونده فردا ...

مرسی عزیزم،انشاالله شما که بارداری،من نمیدونم،آخه رفتم آزمایشگاه گفتم من هنوز به پریودم مونده(درصورتی که روز بیست و هشتم بود) اگر آزمایش خون بدم مشخص میشه که باردارم یا نه؟گفت از نزدیکیت چقدر گذشته گفتم دو هفته گفت آره حتما نشون میده،حالا امیدوارم من جزو اون دسته آدما باشم که آزماییششون منفی میشه ولی باردارن 😅دیگه باید صبر کنم صبر😭چاره ای نیس