2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4433734 بازدید | 117674 پست
سلام عزیزم اصلا استرس نداشته باش من همیشه بچمو میگفتن شکمش سه هفته کمتر سنشه الکی منو ترسوندن بعد که ...

مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی حالا فردا نوبت سونو دارم ج آزمایشمم اومده قندم بالاس 133...

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 
اونموقع گفت دوهفته دیگ سونو تکراربشه ک ببینین رشد کرده یا ن. 4شنبه نوبت دارم ببینم چی میشه انشا... ک ...

ان شالله موردی نیست
دوست منم تا 4 ماهگی بچه ش میگفتن سنش کمه اما اوکی شد
به ما هم خبر بده عزیزم
ان شالله خیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شالله موردی نیست دوست منم تا 4 ماهگی بچه ش میگفتن سنش کمه اما اوکی شد به ما هم خبر بده عزیزم ان ش ...

رفتم عزیزم ضربان قلبش منظم بودو 7هفته و دوروز. گفت چون سونوی قبلی جنین تشکیل نشده بوده دقیق نیست و همین امروزی دقیقه. فقط قندم بالابود ازمایشمو باید ی هفته بعد تکرار کنم

رفتم عزیزم ضربان قلبش منظم بودو 7هفته و دوروز. گفت چون سونوی قبلی جنین تشکیل نشده بوده دقیق نیست و ه ...

عزیزززززززززززم عالی
ان شالله قندت هم اوکی میشه
برررات خوشحال ترینم
من پریود نشدم اما بیی بی چک زدم
اونم دوتا
ولی منفی بود  

عزیزززززززززززم عالی ان شالله قندت هم اوکی میشه برررات خوشحال ترینم من پریود نشدم اما بیی بی چک زدم ...

تنبلی تخمدان داری عزیزم؟ 

بیبی من روز 43م پریودم مثبت شد 

عزیزززززززززززم عالی ان شالله قندت هم اوکی میشه برررات خوشحال ترینم من پریود نشدم اما بیی بی چک زدم ...

روز چندمی چ داروهایی مصرف کردی

چندماهه اقدامی

سلام خانومای عزیز حالتون خوبه انشالله

من ۸ ماهه ازدواج کردم ۳ ماه اول رو به روش طبیعی جلوگیری کردم الان ۵ ماه اقدام به بارداری کردم ۴ ماه فولیک اسید میخورم و ۱ ماهه خودم و همسرم ویتامین e میخوردیم در کنارش هم ویتامین c

اما متاسفانه خبری نیست پریودهامم منظمه 

❤ وَمَا تَسْقُطُ مِنْ وَرَقَةٍ إِلَّا يَعْلَمُهَا ❤

سلام

من امروز روز ۲۸ پریودم هست . چند روزه که حالت تهوع دارم و اصلا اشتها ندارم و به بوها خیلی حساس شدم به بوی غذاها و ... 

یه کم کمر درد و دل درد شبیه پریودی دارم.

دیشب بیبی چک گذاشتم منفی بود. 

بنظرتون باردارم؟

سلام من امروز روز ۲۸ پریودم هست . چند روزه که حالت تهوع دارم و اصلا اشتها ندارم و به بوها خیلی حساس ...

باردار بودید؟؟؟

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡