2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4436038 بازدید | 117674 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستا جونم من تاز فهمیدم که باردار شدم اومدم تجربیاتم رو بگم شاید کمک کنه من 7 ماه اقدام کردم ...

سلام منم 2روز از پری گذشته سه ماه اخر نامنظم بودن مثال 30 20 16این ماه باید 16پری میشدم ولی خبری نیس یکم حالت تهوع دارم زیرشکمم سمت چپ از دوهفته ست درد داره سینه هام درد داره دوهفته میشه کاهش اشتها شدید بی بی چک گذاشتم دوروز پیش منفی بود بنظرتون باردارم یانه 

سلام دوستان من همیشه 28 روزه پریود میشدم
اما این ماه 31 روزه هنوز نشدم
هیچ حالتی هم ندارمنه سینه درد نه کمردرد ونه دل درد
اصلا انگار موعدش نیست
رابطه پرریسک هم  نداشتم
بنظرتون برم دکتر یا منتظر بمونم؟

سلام منم 2روز از پری گذشته سه ماه اخر نامنظم بودن مثال 30 20 16این ماه باید 16پری میشدم ولی خبری نیس ...

عزیزم ان شالله خیره.
ولی برای اینکه مطمئن بشی برو آزمایش خون بده.خیالت راحت میشه
منم این ماه پریود نشدم

قربونت انشالله امروز ک پریود نشدم ولی لگن و کمرم درد خفیف دارن.حالت تهوع و حس سرگیجه رو دارم هنوز.تا ...

سلام عزیزم.بالاخره باردار بودی یا نه؟ من که نبودم، اما دوسه ماه بعدش باردار شدم اما متاسفانه توی هفته  ششم سقط کردم.فعلا دکتر بهم گفته سه پریود جلوگیری داشته باش 

سلام دوستان شبتون بخیر دوستان میخواستم اقداماتمو واسه بارداری بگم و اگه کسی جواب سوالمو بدونه ممنون میشم بهم بگه.

دوستان من ۵ ساله ازدواج کردم و یک سالو خورده ای بدون جلوگیری باردار نشدم یکبارم داروهای محرک استفاده کردم جواب نگرفتم بعدش داروی جلوگیری خوردم مدت طولانی بعد هم ۲ ۳ ماه بازم بدون جلوگیری اقدام داشتم که نشد و دکتر رفتم بهم عکس رنگی داد و همین ماهم دارو و امپول برای بارداری تو عکس رنگی نشون داد که سمت راستم بستس و باز شد با عکس بعدم تو سونو فولی ۱۸ داشتم کهhcg زدم  و الان ۷ روز مونده به پریود شدنم اول اینکه واسم خیلی دعا کنید لطفا و خودتون هم حاجت روا و سوالم اینه الان که ۷ روز مونده به پریودم زیر دلم هرازگاهی تیر میکشه و‌یکم بیحالم علائم دیگه ای ندارم از چی میتونه باشه؟

سلام عزیزای دل ،من ماه قبلآخرین روزپریودیم رو حساب اینکه تموم شده ارتباط برقرار کردم ،همیشه پریودی های من ۳۰ روز بعد هست ،گاهی چند ماه مرتب بعد یهو یک ماه دو روز جلو میافته دو باره تا چند ماه به همین صورت خلاصه باز روز از نو روزی از نو ،الان رو حساب اینکه ماه پیش ۲۵شدم باید همین روز میشدم ولی نشدم گفتم شاید باز دو روز رفته جلو ولی امروز شش روز گذشته و من هنوز هم نشدم ،علائم درد کمر اول پشت معده بود الان پایین هم درد میکنه،درد شدید زیر شکم و انقباض رحم که گاه میره یهو میاد ،پهلو درد شدید دارم می‌خواد از جا کنده بشه تیر میکشه،دنده سمت راستم کمی تیر میکشه،تخمدان سمت راستم درد داره،سوزش معده شب گرسنه میشم یا صبح زود ،نفخ و تکرر ادراری یبوسیت هم دارم البته رو این سه تا زیاد حساب نمیکنم چون قبلا هم بوده موقع پریودی هام ،نه ترشحی دارم نه درد سینه در صورتی که تو همه پریودی هام این دو مورد بوده ،کمی احساس نفس تنگی دارم اما گذاشتم پای هیجان و استرس ،داغ هم هستم مثل گرمم هست حتی یک بار همسرم گفت چقد داغی یا مادرم گفت تب داری ولی اون گر گرفتگی شدید نیست ها،اصلا خوابم نمیبره شبها اما روز شاید یهو ببره ،احساس خستگی هم دارم کمی ،راستی حالت تهوع همون روز اول احساسش رو داشتم ولی بعدش نه زیاد وشاید فکر کردم توهم هست بهش فکر نمیکنم ،به بو اینا حساس نیستم ولی دلم فقط چیزای ترش می‌خواد خودم رو کشتم آنقدر ترش خوردم و اینکه چند روزه هر چی میخورم به نظرم شور هست اعصابم خورد شده ،ببخشید که سرتون رو درد آوردم با این تفاسیر با تجربه های که شما دوستان عزیز داشتید من باردارم یا خیر ممنون 

دوستان چیز دیگه ای که هست من آخرین روز پریودی رابطه پر خطر برقرار کردم اصلا امکان داره تو پریودی باردار بشه آدم ولی میگم آخرین روز من مساوی با نبودنم چون خونریزی ندارم تقریبا ببخشید آنقدر بی پروا صحبت کردم برام مهمه عذر میخوام بی ادبی من روببخشید 

سلام دوستان شبتون بخیر دوستان میخواستم اقداماتمو واسه بارداری بگم و اگه کسی جواب سوالمو بدونه ممنون ...

میگن برای بعضی ها زودتر علائمشون دیده میشه شاید شما هم از اون دسته هستید 

ایشالله من که دکترم گفت احتمالا بارداری مگه میشه با معاینه داخلی فهمید ؟ گیج شدم

اره عزیزم مادرم پرستاره من ک رفته بودم پیش متخصص زنان چون فک میکردم باردارم بعد معاینه حرفی نزد و مادرم گفت اگ باردار بودی حاله ای بنفش رنگ تقریبا داخل رحمت دیده میشد

خدایا خودت حاجت روام کن من چشمم به کرم توعه❤❤