2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440706 بازدید | 117674 پست
سلام عزیزان من یه یک هفته ب پریم مونده و نزدیک به یک هفته ست ک ترشحات سفید شیری مانند دارم ... زیر د ...

شما باردار بودین ؟

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
شما باردار بودین ؟

نه والا همه ش توهم بود .. سر موعد پری اومد

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه والا همه ش توهم بود .. سر موعد پری اومد

اخ عزیزم ناراحتش نباش توکل برخدا ان شاا... به زودی مامان میشی.بی خیالش بشو تا ارامش.پیدا کنی احتمال بارداری بالا میره

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام عزیزم خوبی فدات؟! خوبم  خدا رو شکر بدنیا امد ۱۸ روزه

قدمش مبارک باشه عزیزم یادته چقدر نگران بودی😊اسمشو چی گذاشتی ؟طبیعی بودی یا سزارین . راحت بو زایمانت

سلام بچه ها توروخدا کمکم کنید من سه سال ایناس جلوگیری میکنم این ماه ماه دومه اقداممه ماه پیش ک باردار نبودم استرس دارم این ماهم هیچ علایمی ندارم از بارداری ینی مشکلی دارم؟؟؟

خدایا نی نی سالم بهم بده  
سلام بچه ها توروخدا کمکم کنید من سه سال ایناس جلوگیری میکنم این ماه ماه دومه اقداممه ماه پیش ک باردا ...

نه اخه واسه چی مشکل داشته باطی تازه ماه دومته. بعضیا تا یکسال باردارم نمیشن هیچ مشکلی ام ندارن دست خداست دیگه. ان شاا... این ماه بارداری😊

سلام من این ماه دومم که اقدام کردم ماه اول کلی علائم داشتم اما سه روز جلو انداختم پریود شدم

این ماهم تقریبا ۷ روزه از اقدامم میگذره فقط تکرر ادرار و همراه با سوزش دارم و ترشح شیری رنگ کسی این حالات رو داشته باردار بوده باشه؟لطفا کمکم کنید