|
مشاهده متن کامل بحث +
4438381 بازدید
|
117674 پست
سلام من الان روز26پری هستم دو سه روزه سینه هام به شدت درد می کنه یه درد مبهمی هم زیر دلم دارم احساس حالت تهوع دارم اما حالم به هم نمی خوره توی این چند روز تقریبا 2کیلو چاق شدم و سینه هام بزرگ شده خیلی استرس دارم یعنی حامله هستم اگه کسیمی تونه کمکم کنه لطفا
ای جااانم مبارکه روز چند پریودی زدی و چه علائمی داشتی
هفته پیش رفتم دکتر گفت 2 ماه و یک هفتته
دکتر میگفت معجزس.. بخاطره گرفتگی لوله هام بود.4ماه پیش از دوستم که صاحب این کاربریه حلقه ورزشیشو گرفتم زدم و رفتیم پیاده روی .خدا معجزه کرد برام.الهی دامن همتون سبز بشه
از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان سه سوال داشتم من ۴روز دیگ موعدمه ۲۲اردیبهشت شدید زیر دلم سمت راست تیر میکشه سینه هامم تیر میکشن الان سه روز شدید این تیر کشیدنارو دارم کسی اینجوری بوده؟!
ده روزی مونده به پریم درد سینه داشتم تا الان .بزرگ و سفت شدن این ماه تخمک گذاری و قبل و بعدش شبی درمیان هم اقدام داشتم الان دو روز از پری میگذره دلم تیرمیکشه میزنه به کمرم بعد خوب میشه چک بی بی زدم هاله افتاده خیلی کمرنگ .به نظرتون باردارم؟؟
به چک بی بی نمیتونم اطمینان کنم ماه قبل سه تاش مثبت شد رفتم از دادممنفی بود
عزیزم شاید خیلی ازش میگذره شما وقتی بی بی زدی نباید خیلی بگذره بعد نگاه کنی همون اول کار اوه باردار باشی هاله میندازه بچه ها میگفتن نهایت ده دقیقه. الا پری نششدین یا که دو روز از پری شدنتون میگذره . اگه پری شدین و دو روز گذشته خیلی زود بی بی استفاده کردین . همیشه اگه درد و اینا ندارین بذارین یه هفته از پری نشدنتون بگذره و استفاده کنید
❤ میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا روشاد کن بهشون نی نی بده