2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4438381 بازدید | 117674 پست

بچه ها من تازه باردار شدم . چند روزه دلپیچه و درد کمر و درد زانو دارم. چند بارم لکه بینی داشتم

خیلیم ضعف و بی حالی دارم

کسی بوده اینجوری باشه؟امروز بار اوله میخوام برم دکتر

یه وقت چیز بدی بهم نگه

ای جااانم مبارکه  روز چند پریودی زدی و چه علائمی داشتی

هفته پیش رفتم دکتر گفت 2 ماه و یک هفتته

دکتر میگفت معجزس.. بخاطره گرفتگی لوله هام بود.4ماه پیش از دوستم که صاحب این کاربریه حلقه ورزشیشو گرفتم زدم و رفتیم پیاده روی .خدا معجزه کرد برام.الهی دامن همتون سبز بشه

از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومای باردار اونماهی ک باردار شدین سینه درد داشتین موعد پری؟!کدوم قسمت سینه هاتون دقیقا درد میکرد؟ ...

چی شد شما باردار بودی ؟؟؟

بچه ها من تازه باردار شدم . چند روزه دلپیچه و درد کمر و درد زانو دارم. چند بارم لکه بینی داشتم خیلی ...

دکتر برو ان شاا... که چیزی نیست شاید لک لانه گزینیه.واستراحت حتما بکن

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
بچه ها من تازه باردار شدم . چند روزه دلپیچه و درد کمر و درد زانو دارم. چند بارم لکه بینی داشتم خیلی ...

بد به دلت راه نده...

استراحت کن...خیلیا تا آخر بارداری شون لکه بینی دارن...خیلیام تا ٣ ۴ ماهگی تموم میشه لکه بینی شون...به خودت برس تقویت کن.

چی شد شما باردار بودی ؟؟؟

ن باردار نبودم پری شدم رفتم دکتر اینماه لتروزول خوردم شبی دوتا آمپول زدم و تو روزای اقدامم دوباره😕😕😕

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

سلام خانوما

ده روزی مونده به پریم درد سینه داشتم تا الان .بزرگ و سفت شدن این ماه تخمک گذاری و قبل و بعدش شبی درمیان هم اقدام  داشتم الان دو روز از پری میگذره دلم تیرمیکشه میزنه به کمرم بعد خوب میشه چک بی بی زدم هاله افتاده خیلی کمرنگ .به نظرتون باردارم؟؟

به چک بی بی نمیتونم اطمینان کنم ماه قبل سه تاش مثبت شد رفتم از دادم‌منفی بود 

مبارکهههههه

مثبتههههههه💃💃💃

به چک بی بی نمیتونم اطمینان کنم ماه قبل سه تاش مثبت شد رفتم از دادم‌منفی بود 

عزیزم شاید خیلی ازش میگذره شما وقتی بی بی زدی نباید خیلی بگذره بعد نگاه کنی همون اول کار اوه باردار باشی هاله میندازه بچه ها میگفتن نهایت ده دقیقه. الا پری نششدین یا که دو روز از پری شدنتون میگذره . اگه پری شدین و دو روز گذشته خیلی زود بی بی استفاده کردین . همیشه اگه درد و اینا ندارین بذارین یه هفته از پری نشدنتون بگذره و استفاده کنید

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده