دوستان من همیشه دنبال علایم اولیه بارداری بودم. امروز بی بی چک گذاشتم و کامل پر رنگ شد. به خاطر کرونا نمیدونم برم آزمایش بتا بدم یا نه اما گفتم بیام تا اینجا تجربهام رو بگم.
من 35 سالمه پریودام همیشه منظم بوده آزمایش هورمونی که دادم هنه چیز اکی بود جز AMH که 0.8 بود البته ویتامین d پایینی هم داشتم که خیلی از مطالعات نشون دادن میتونه روی AMH اثر بگذاره و تخمدان راستم یکم کوچکتر بود و معمولا تخچدان چپ فقط فولیکول میداد. 5 ماه اقدام کردم. غیر از این ماه تو سه ماه قبل لترزول و HMG استفاده کردم. HMG یه نوع داره اگه اشتباه نکنم کارما بود اون به من خیلی بهتر جواب میداد تا مدل های دیگه. وقتی میزدم هم ماه بعد اثرشو بیشتر حس میکردم تا همون ماه. ماه قبل با این که HCG زدم دوتا فولیکولم آزاد نشده بود. یعنی این ماه 1 اسفند که پریود شدم و پیش دکتر رفتم گفت تخمدان راستت یه فولیکول کوچک داره ولی چپ دوتا فولیکول ماه قبل آزاد نشدن و سایزشون 18 است. ماه قبل تا دم پریود کیت تخمک گذاری رو میگذاشتم هاله مینداخت که فهمیدم به خاطر آزاد نشدن فولیکول ها بوده. این ماه اصلا امید نداشتم و نگران بودم کیست بشه. مخصوصا که این ماه به جای 14 ام روز 8 ام دیدم علایم تخمگذاری دارم کیتم پر رنگ شد دیگه کلا نا امید شدم از این ماه. هنینجوری روز 19 سیکل کیت تخمکگذاری گذاشتم ببینم اگه مثبت شه شاید هنوز فولیکولام از بین نرفته باشه. خیلی نگران کیست بودم. دیدم کیت کامل پر رنگ شد و هر روز نسبت به قبلپر رنگتر. دیروز رفتم دکتر سونو کرد گفت فولیکولات رفته و دیواره رحمت یکم ضخیم شده احتمالا بارداری فردا بی بی چک بگذار. امروز گذاشتم کامل پر رنگ شد. پس اینو بدونید کیت تخمک گذاری مثل کیت بارداری کار میکنه. برلی دوستم هم وقتی باردار بود کیت تخمک گذاریش مثبت شده بود.
علایمی که داشتم دقیقا مثل پریودی بود و همش فکر میکنم میخوام پریود بشم. اما گاهی دردش به کشاله رونم میزدو حتی گاهی تا خود رون پا. شکل ترشحاتم یکم عوض شده و گاهی یه ترشحات سفید خیلی غلیظ دارم. البته مثمه علایم هر کس متفاوته. چون زود تخمک گذاری کردم هنوز موعد پریودم نشده تست مثبت شده. دکترم گفت بگذار روز پریودت بگذره بعد تست بتا بده.
لطفا برام دعا کنید همه چیز خوب باشه الان تازه میشم هفته 3 و دکتر گفت هفته 6 بیا سونوگرافی. نمیخوام انرژی منفی بدم اما نگران بارداری خارج رحمی و بارداری پوچ هستم. لطفا برام دعا کنید.