2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440750 بازدید | 117674 پست
شب خوش منم خیلی خوابم میاد دیگه نمیتونم صبر کنم تل شوشو بیاد منم شب خوش بوووووپس
بهترین دعای مادرانه ام برایت این است که تنها لبانت لبخند نزند , بلکه دلت نیز همیشه خندان باشد و بهترین دعا برای خودم این است که خوشبختیت را ببینم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تازگیا که مامانم هم تنها شده داریم روز به روز بیشتر به هم نزدیک میشیم.خداروشکر همینم خوبه. وقتی میرم آرامگاه داداشم خیلی حس خوب ونزدیک که انگار پیشمه دارم وهرچی دل تنگم داره میگم..............
هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
خخخخ میدونم مهرناز جوت خودمم این درد و غصه رو دارم. گوشیم با من لجه
بهترین دعای مادرانه ام برایت این است که تنها لبانت لبخند نزند , بلکه دلت نیز همیشه خندان باشد و بهترین دعا برای خودم این است که خوشبختیت را ببینم
اوخی! آینوش جون خدا رحمتش کنه