2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4438348 بازدید | 117674 پست
ندانمیدونی ک چه حسی دارم احساس میکنم اشتباه کردم الان این کاروکردم اگه بشه چی شوشوک خیلی ریلکسه ازخداخواسته میگه اصلا اشتباه نکردیم بشه ک دیگه مبارکه،ازالان استرس گرفتم
خدایا به خاطرهمه ی داده هاو نداده هات شکر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام فاطمه تپل حیلی برات خوشحال شدم راستی یکی از بچه ها که شوهرش آزواسپرم بود چی شد؟باردار شد؟
همه میپندارند که عکس پدرم رابه دیوارخانه ام آویخته ام ...اما نمیدانند که دیوار خانه ام رابه عکس پدرتکیه داده ام....... براشادی روح همه ی پدرای آسمونی عل الخصوص پدر من صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و اما به نام گمنام ترین واژه قرن "پدر" ﭼﻘﺪﺭ ﺟﺎﯼ ﺳﻮﺭﻩ ﺍﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ " ﭘﺪﺭ" ﺧﺎﻟﯿﺴﺖ ... ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﺁﻏﺎﺯ ﺷﻮﺩ : ﻗﺴﻢ ﺑﺮ ﭘﯿﻨﻪ ﯼ ﺩﺳﺘﺎﻧﺖ، ﮐﻪ ﺑﻮﯼ ﻧﺎﻥ ﻣﯿﺪﺍﺩ، ﻭ ﻗﺴﻢ ﺑﺮ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻧﮕﺮﺍﻧﺖ ... ﻗﺴﻢ ﺑﺮ ﺑﻐﺾ ﻓﺮﻭ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﺕ ﮐﻪ ﺷﺎﻧﻪ ﯼ ﮐﻮﻩ ﺭﺍ ﻟﺮﺯﺍﻧﺪ، ﻭ ﻗﺴﻢ ﺑﺮ ﻏﺮﺑﺘﺖ، ﻭﻗﺘﯽ ﻫﯿﭻ ﺑﻬﺸﺘﯽ ﺯﯾﺮ ﭘﺎﯾﺖ ﻧﯿﺴﺖ...!
من زیر دلم مثل دوران بریود درد میکنه حالت تهوع هم دارم سینه هامم درد داره.به نظرتون حامله أم?
بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
سلام بچه ها... میشه به من کمک کنید... من امروز روز 36 پریودیمه حالت تهوع خفیف دارم و کمر درد گاهی هم سردرد... ترشحات صورتی رنگ هم گاها دارم یعنی شاید 2 بار در روز اما مثل پری نیست... روز 15 پریودی نزدیکی داشتم اما سریع خودم رو شستم... 3 روزه پیش بی بی چک گذاشتم رفتم سره کار یادم رفت چکش کنم عصر که اومدم دیدم خط اول پرنگه و روی خط دوم گلوله رنگیه مثل خط اول خط نبود تجمع رنگ قرمز بود... گفتم شاید چون مونده اینجوری شده... من عموما پریودیه منظمی ندارم... کاملا هم بی تجربه هستم و تا به حال هم اقدام نکردم... نظرتون چیه؟
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد :)