2777
2789

آبان ۱۶ شدم و آذر دقیقااا ۱۶ 

تنبلی دارم و دارو مصرف میکنم تو اقدامم 

ولی این سری دیر تخمک گذاری داشتم حالا گفتم ۱۷ پریود میشم ولی هیچ خبری نیس هیچ علائم ندارم 

فقط سینه دردم اینسری دیر شروع شده یه روز قبل موعد 

سریای قبل یکی دوهفته قبل شروع میشد 

و اینسری خیلی ترشح سفید غلیظ دارم 

نظرتون چیه؟

فردا بی بی بزنم یا زوده؟

هفت روز اگه عقب انداختی بزن بی بی منم اگه بخاد شاید این ماه حامله باشه چون منم دو روز عقب انداختم تا ۴روز عقب بیوفته اشکال نداره اگه دیدی بعد ۴روز پریود نشدی تا ۷روز صبر کن بی بی بزن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفت روز اگه عقب انداختی بزن بی بی منم اگه بخاد شاید این ماه حامله باشه چون منم دو روز عقب انداختم تا ...

چطور صبر کنم اینهمه😭

مگه نمیگن ۱۴ روز بعد تخمک گذاری پریود میشی 

من تایم تخمک گذاریمو دقیق میدونم چون سونو رفتم مدام

چطور صبر کنم اینهمه😭مگه نمیگن ۱۴ روز بعد تخمک گذاری پریود میشی من تایم تخمک گذاریمو دقیق میدونم چون ...

باید صبر داسته باشی دیگه خارش یا سوزش درد چیزی نداری ؟؟ فقط ترشحات داری 

مثله من ولی من دیروزکه موعدم بودآزمایش دادم بتام ۵شدیعنی منفی تاالانم پریودنشدم سابقه ی تاخیرندارم

خواهر زوده یه روز عقب انداختی تو باید هفت روز صبر کنی اگه پریود نشدی بی بی بزنی مثبت شد یه هفت روز دیگه صبر کنی یعنی ۱۴روز عقل انداختی بعد بری آزمایش اون وقت نشون میده سونو هم توی ۸خفته یا ۵هفته نشون میده جنین تا قبلش اصلا نشون نمیده فقط با خون و بی بی چک