2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439744 بازدید | 117674 پست
وای مامان شمیم جون منم دقیقا وضعیت تو رو دارم واین ماه کلومیفن خوردم.امروز هم روز 36 پری هستم. بی بی چکم دیروز منفی بود.منم میترسم این تاخیر به خاطر زیاد شدن کیستا باشه یعنی میشه قوز بالا قوزآخه فکر میکردم کلومیفن که البته با متفورمین هم میخورم پریودو تنظیم کنه.راستی شما پریودت منظمه.منکه نه.ماه پیش روز 37 پری اومد.با این حساب فردا موعد پری منه.تا دو روز پیش خیلی علایم داشتم ولی امروز علامت چندانی ندارم.حتما بیا از خودت خبر بده ومنتظرم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام -من حدود شش سال هست که به صورت طبیعی جلو گیری کردم ولی الان حدود 2 ماه هست جلوگیری نمیکنم والان امروز باید پریود میشد وپریود نشدم .به نظرتون کی میتونم از بی بی چک استفاده کنم؟
سلام -من حدود شش سال هست که به صورت طبیعی جلو گیری کردم ولی الان حدود 2 ماه هست جلوگیری نمیکنم والان امروز باید پریود میشد وپریود نشدم .به نظرتون کی میتونم از بی بی چک استفاده کنم؟
سلام محیا جون من امروز روز 41 پری هستم علائمم فعلا ترشحات هست
منم پریم نا منظمه که شده تا 6 ماه هم نشده و بی خیال بودم و تازه رفتم دکتر با LD پری شدم . البته قبل ازدواج کمتر توجه میکردم.
این ماه سومی هست که کلومیفن میخورم با متفورمین البته از وقتی شک کردم متفورمین نخوردم چون نمیدونم برای جنین خوبه یا نه .

امیدوارم بی بی چکت + شده باشه ...

منم فردا صبح میخوام تست کنم کاش چشمم به خط دومش روشن بشه .
سحر جان به نظر من تا یک هفته بعد بی بی چک درست جواب میده البته بستگی به بدن داره بعضی ها تا 4 روز قبل پری + رو گرفتن و بعضی تا 2 هفته + طول کشیده ... حتی یک مورد هم خوندم که 2 ماه بارداره اما بی بی چکش منفی میشه ... اینا رو گفتم که با جواب منفی نا امید نشی ...

من روز 33 پری آز خونم منفی بود ولی بی بی چک یه خط خیلی کمرنگ افتاده بود .. اما باز تا الان بی بی چک منفیه !

فعلا که منتظرم ببینم تا کی این بی بی چکا مارو سر کار میذارن
سلام.مامان شمیم جون.ممنون که جواب دادی.منم شد روز 37 پری و هنوز خبری نیست.بی بی چک هم منفی.
راستی یه چیز مهم .متفورمینو اصلا قطع نکن .امثال ما احتمال سقط براشون زیاده وبه خاطر همین حتی تا دوماهگی بنا به تشخیص دکتر باید مصرف کنن.پس مصرفش مشکلی نداره.اینو دکترم گفت .پیش خودم نمیگم. حتما بیا از خودت خبر بده.دعا برا هم یادمون نره.
سلام منم جند روز بود همه علائم حاملگیو داشتم حتی حالت تهوع دیگه مطمئن شده بودم که انتظارم به پایان رسیده دیروزم منو شوهرم با هزار امید رفتیم آزمایش که دیدیم منفیه ..... نمیدونم چرا اینجوریه دارم دق میکنم
سلام به همگی...میشه من رو راهنمایی کنید خیلی استرس دارم.... من روز 9.10.12.14 (روزهایی که احتمال تخمک گداری بود) نزدی ک ی داشتم...و روز 14و13 خیلی خیلی کم در ترشحم یه کوچولو خون بود تا 2 روز و بعد قطع شد...و تا جند روز هم ترشحاتم خیلی خیلی زیاد شده بود که الان دیگه زیاد نیست و معمولیه.......اما دیگه هیچ علامتی ندارم جز این که گاهی (نه مدام)یه کوچولو کمرم درد میکنه.......به نظرتون میشه حامله باشم؟؟؟؟؟؟؟خیلی دلم میخواد زود بفهمم.....من باید 4روز دیگه پریود شم اما تا اون موقع طاقت ندارم(گریه)............اما دلم نمیخواد بی بی چک منفی نشون بده واسه همین میترسم بذارم....الان بی بی چک نشون میده؟؟؟؟؟؟؟
مامان یاسمین