2777
2789
عنوان

بچه های سه ساله بد اخلاق ...کمک

1497 بازدید | 12 پست
سلام عزیزان روزتون بخیر پسر من خیلی خوب بود . غذا همه چی می خورد وخوش اخلاق .از حدود 5 ماه پیش در واقع با شروع مهد خیلی عوض شده . بد اخلاق بیشتر مواقع غرغرو ...بد غذای افتضاح دیگه خسته شدم میدونم شاید اقتضای سنش هست ولی واقعا آدم رو کلافه میکنه الان سه سال و دو ماهشه خیلی یه دنده و حرف حرف خودش مامانا شما تجربه ای داشتید تروخدا کمکم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم سه سال و پنج ماهشه البته آریا از نوزادی مهد میرفت اما چند ماه وقفه افتاد و دوباره رفت خیلی تأثیر بد روش داشت وقتی میاد خونه بیشتر براش وقت بذار نذار بفهمه میتونه عصبیت کنه با اشتیاق حرفاشو گوش کن
بخدا اینقدر دیگه وقت گذاشتم خودمون رو فراموش کردیم من مطمینم مهدش خوبه . خیلی مهربونن .وقتی یه روز خوبه اونجا و حسابی خوشه وئ یه روز بد مشکل بچه من و لجبازی هاشه غذاش بیچارم کرده دقیقا هرچی که میگم می گه نه !!! بخواب نه میخوام بشینم همش باید مسابق بدیم ......نمی دونم خداااااااا ممنون مامانا ...بوس
بخاطر سنشه دخترمنم 3/5 سالش روانیم میکنه بعضی موقعها. انقدر حرصمو در می یاره دلم میخواد دو نصفش کنم
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
سلام مامانا اخ که گفتین پسر منم بیچارم کرده با این نه گفتنش تازه هنوز جیششم نمیگه از اذر از پوشک گرفتمش اینو چه کار کنم کمکک کنید تو رو خدا
زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
یکی یه پیشنهاد بده من چکار کنم پسرم جیششو بگه دیگه واقعا نمیدونم چه کار کنم کممممممممک
زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
من الان با پسرم تو قهر هستم چون تو شلوارش جیش کرد اینقد خوبه اصلا کاری به من نداره داره با خودش بازی میکنه دیروز بیچارم کرد بس که بازی کردیم دیگه شغلی نبود که من بازی نکنم خانم معلم ،اقای تعمیرکار,اقای فروشنده، خلاصه امروز دارم نفس میکشم اخه شماها کجایید بگید من چه کار کنم با این پسرم که جیشو نمیگه
وای من و رادین هم خونه باشیم باید دایما در خدمت باشم تازه دو هفته است رو تختش می خوابه من زمین پیشش تا خوابش ببره قبلا باید تو اتاقش رو دستم می خوابید تا خوابش می برد میزاشتمش رو تختش ولی الان یه مرحله بزرگ شده ولی تا بخوابه کلی قصه و حرف و هی غر غر که بیام رو دستت بخوابم تا کی این عادتش بیافته خدا داند