2777
2789
عنوان

مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 46 پست
اها پس مرگ نزدیکان و عزیزان چیزی نمیتونم بگم خدا صبره بده،گذر زمان غم رو منطقی تر میکنه روحش شاد&nbs ...

نمیتونه خیلی وقته که رفته گذرزمان هیچی روعوض نکرد

خسته ازمسیری که هیچ مقصدی ندارد
همین شما آب بپره تو گلوت پشمات میریزه از ترسک وای خدا نزدیک بود خفه شم!!!! مبالغه نفرمایید

عزیزازدلم خبرنداری مرگ ازاین زندگی که من دارم بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونه خیلی وقته که رفته گذرزمان هیچی روعوض نکرد

بعضی غم تا یکی دو سال پایدارن درست میشه غم رو منطقی کنید بجاش خیرات و عبادت برای مردگان انجام بدید اینجوری راضی تره تا همچین ارزویی خداصبر بده و روحشش مجددا شاد

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.

توروخدا به راحتی اسم مرگ ونیارید حتی به شوخی واقعا درداوره خیلی😭😭😭

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
بعضی غم تا یکی دو سال پایدارن درست میشه غم رو منطقی کنید بجاش خیرات و عبادت برای مردگان انجام بدید ا ...

فدای محبتت الان۱۱ساله ولی هیچی عوض نشده

عجیبه این جزو موارد خاصه و کامل به غم از دست دادن عزیز مربوط نیست و طبیعتا مشکلات و کمبودهای زندگی تو این قضیه بی تاثیر تو این مورد کمکی از دست ما بر نمیاد صددرصد باید با یک مشاور مذهبی یا روحانی مشورت کنسد این مشکل بیماری روحی نیست یه چیزدیگس موفق باشید

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.

عجیبه این جزو موارد خاصه و کامل به غم از دست دادن عزیز مربوط نیست و طبیعتا مشکلات و کمبودهای زندگی تو این قضیه بی تاثیر نیس تو این مورد کمکی از دست ما بر نمیاد صددرصد باید با یک مشاور مذهبی یا روحانی مشورت کنید این مشکل بیماری روحی نیست یه چیزدیگس موفق باشید

ضربه خیلی بدیه

ایشالا حل بشه ولی پیشنهاد مکنم قبل از هر اقدامی تحت تاثیر غم و افکار منفی با یک روحانی یا مشاور مشورت کنید اون موقع حالتون بهتر میشه و راحت تر می تونید فکر کنید موفق باشی