2777
2789

همکارام یه همکلاسی دختر داشتن تو دانشگاه که این همه پسرا رو به اسم صدا میزنه و بهشون میگه داداشی.با یکیشون دوست بوده با استادشون دوست بوده.همه تو کف این دختر بودن.بعد پیج اینستاش بازه هرمدت با یه پسر دوست میشد یه چیزی مینوشت تگش میکرد.این دختر دوست دوستمه.از نظر ظاهری که همش عمله ولی رفتاراش عشوه داره.همکارام وقتی حرف میزنن میگن آره این بااین بوده بااون بوده و بازم خراب میکردیم میگفت بیا از نو شروع کنیم.بااینکه حمایت وصمیمیت خونوادش عالیه.یکی از همکارا میگفت اول که میخواست بامن دوست بشه به همکلاسیش میسپرد که بهم بگه. حتی قرص میخورد برای خودکشی و مامانش بم میگف هواشو داشته باش و همه اینو راجبش میگنا. حالا باز با یکی دوست شد یه پست گذاشت فدای سرم اگه اشتباه کردم پیجشم باز گذاشته که بیاد اکسپلور همه همکارا ببینن الانم با یکی دوست شد ازدواج کرد. اصلا همش تو رابطست.☹️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انرژیش راجاس که بالاتر از تاماسه

راجا همینطوره دل نمیبنده زود میگذره ک مردا این سطح انرژی رو دارن و پایین ترین سطح انرژیشون خشمه

زنا تاماس هستن گیر میکنن وابسته میشن غم پایین ترین سطح انرژیشونه

واسه همینه این دختر انرژیش از دختری ک تا سالیان کسیو نمیتونه فراموش کنه بالاتره 

تو لحظه اس

با هرکی هس با اون خوشه

بالاتر از همه اینا ساتوا هس که تعادل تاماس و راجا هس

انسان متعادل میشه تو این سطح ک با خودش در هماهنگیه

کار خوبی می‌کنه 

همینا شانس دارن 

هم کیف می‌کنن برای خودشون و خودشونو مثل ما محدود نمیکنن

هم آخرش بهترین زندگی رو دارن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

دختر عموی منم همینطوری بود تو دانشگاه بیرون دانشگاه با پسرها راحت دوست میشد وای یه بار خونشون بودم با صد نفر حرف میزد الانم ازدواج کرد با پسر زشت شکم کنده که خرجشو دختر عموم میده فکر نمی‌کردم با همچین آدمی ازدواج کنه 

انرژیش راجاس که بالاتر از تاماسهراجا همینطوره دل نمیبنده زود میگذره ک مردا این سطح انرژی رو دارن و پ ...

آخه مگه میشه. معمولا دخترا احساساتی ان و یه رابطه تموم بشه تا سالیان سال شاید غمشون بمونه حتی اگه ازدواج کنن. این از یه رابطه میره تو رابطه ی بعد.