2777
2789
عنوان

کنکوریا،دارین واسه علاقتون می‌جنگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان میشه بگید واسه کنکور تجربی وقت هست بخونیم یا نه؟؟؟؟؟؟

بستگی داره اگه ریهضی وفیزیک خوبه وقت هست

اما اگه ازهر۱۰ تاتست مثلاتابع یامثلثات ۲ تاشم نمیتونی تنهابزنی نه،صادقانه گفتم

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
دوستان میشه بگید واسه کنکور تجربی وقت هست بخونیم یا نه؟؟؟؟؟؟

البته برای رشته تاپ

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
نمیدونم  اگه هم برم پدر و مادرم راضی شدن به علاقم ولی خب از فامیل مادری خیلی گیر میدن و حساسن& ...

چه ربطی به فامیل داره اگه بخوایی با این روند که نظر و تصمیم بقیه برات مهم باشه پیش بری زندگی را باختی این نظر منه

من یکی را میشناسم رشته اش انسانی بود یکی و دو ترم هم روانشناسی خوند بعد رفت پی علاقه اش که تربیت بدنی بود

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
وا نمیدونم توکه گذاشتی تصمیم بگیرن برات خب تاتهش برودیگه من کنکوریم‌وتجربی ،رشتمودوست دارم اما خب س ...

ممنون از راهنماییت😏من تو شهری بودم که هنرستان تربیت بدنی نداشت وگرنع میرفتم توهم موفق باشی 

مِلــودیتونَم♬                                                                  ما برای کسی که حالمان را بفهمد جان میدهیم
چه ربطی به فامیل داره اگه بخوایی با این روند که نظر و تصمیم بقیه برات مهم باشه پیش بری زندگی را باخت ...

درسته...

مِلــودیتونَم♬                                                                  ما برای کسی که حالمان را بفهمد جان میدهیم
ممنون از راهنماییت😏من تو شهری بودم که هنرستان تربیت بدنی نداشت وگرنع میرفتم توهم موفق باشی 

خودت گفتی پدرومادرم!بروبخون جمله ات رو

ممنون همچنین

خدایی فیزیک یازدهم مث اب خوردنه من تازه دادم امتحانشو

درخواست میدم لطفا قبول کن

عضو گروه نارنجی🧡🧡باهم به هدفمون میرسیم☺وزن اولیه ۷۶😑   وزن الان ۷۰و۵۰۰�😐وزن هدف ۵۵🤩
فک کنم بتونی بری از تجربی بع تربیت بدنی دوست من رفت از ی مشاور حتما بپرس برو پی علاقت

حالا دوستتون آینده شغلی و کاری داره؟