2777
2789
عنوان

کنکوریا،دارین واسه علاقتون می‌جنگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 62 پست
ممنون از راهنماییت😏من تو شهری بودم که هنرستان تربیت بدنی نداشت وگرنع میرفتم توهم موفق باشی 

والا من هرچی میخواستم برم مامان بابام میگفتن اگه بری این رشته هارو سعی کن یه جای خواب هم پیدا کنی واسه خودت😂تا یجایی تونستم مخالفت کنم ولی بعدش دیگه نکشیدم...

باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من هرچی میخواستم برم مامان بابام میگفتن اگه بری این رشته هارو سعی کن یه جای خواب هم پیدا کنی وا ...

دیگه نمیدونم🤷‍♀️من خانوادم فقط گفتن بازیگری روبیخیال شو هرغلطی خواستی کن😂

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
خودت گفتی پدرومادرم!بروبخون جمله ات رو ممنون همچنین

بله وقتی نبود منم دلیلی ندیدم برای توجیحشون 

😕خلاصه بهتره ادامه ندیم شماهم ۲۱سالته 

کنکوری هستی!!

مِلــودیتونَم♬                                                                  ما برای کسی که حالمان را بفهمد جان میدهیم
منم زور کردن الان میتونستم ی هنرمند باشم  عوضش ی کنکوری عصبیم ک داره شیمی میخونه 🙂💔

دقیقن...

مِلــودیتونَم♬                                                                  ما برای کسی که حالمان را بفهمد جان میدهیم
عزیزم من ی سال نخوندم الان دوباره ادامه میدم 

بسلامتی😘برات آرزوی موفقیت دارم💚

من پیوسته تموم کردم،الان دیپلمم...مشکلی داشتی بپرس کمک کنم💕

بله وقتی نبود منم دلیلی ندیدم برای توجیحشون  😕خلاصه بهتره ادامه ندیم شماهم ۲۱سالته  کنک ...

میدونی درکت میکنم....موقع انتخاب رشته حتی اونی هم ک نمیشناسی میپره وسط دخالت میکنه،عواملش زیادن🚶🏻‍♀️

بله وقتی نبود منم دلیلی ندیدم برای توجیحشون  😕خلاصه بهتره ادامه ندیم شماهم ۲۱سالته  کنک ...

کی چی مثلا؟🤣۲۱ سالمه کنکوری هستم؟!

نمیدونم منظورت چیه اما اگه چیزیه که حدس زدم زدم بایدخدمتت برسونم من یبارم کنکورندادم که بخوادرتبه ام بدبشه یا....آره واقعابهتره ادامه ندیم🤚

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
میدونی درکت میکنم....موقع انتخاب رشته حتی اونی هم ک نمیشناسی میپره وسط دخالت میکنه،عواملش زیادن🚶🏻‍ ...

اره کاملا 

یهو یادشون میوفته تازه بیان نظر بدن 

شماهم کنکوری هستی؟

کی چی مثلا؟🤣۲۱ سالمه کنکوری هستم؟! نمیدونم منظورت چیه اما اگه چیزیه که حدس زدم زدم بایدخدمتت برسون ...

خب پس ممنون میشم نقش آدمای خیلی تحصیل کرده رو در نیاری 

من خودم اومدم اینجا از بقیه کمک بگیرم نه یکی مثل شما که میای میگی وا خب وقتی خانوادت تصمیم میگیرن برات تا تهش برو 

اوکی؟

ممنون میشم کامنت مزاری دیه