2777
2789

من تجربیم..به اجبار خانواده هیچ علاقه ای ندارم 

اگه قبولم شم می‌دونم دلمو میزنه 

من استعدادم حیف شد 

میتونستم الان تربیت بدنی بخونم 

رشتمو ادامه بدم 

کنکور قبول شم 

ولی دلم خاست درد و دل کنم...

واقعا چنسال از زندگیم الکی گذشت واسه چیزی که علاقه نداشتم 

چیکار کنم ؟؟؟

مِلــودیتونَم♬                                                                  ما برای کسی که حالمان را بفهمد جان میدهیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا نمیدونم توکه گذاشتی تصمیم بگیرن برات خب تاتهش برودیگه

من کنکوریم‌وتجربی ،رشتمودوست دارم اما خب سختیش زیاده ووقت منم کم🤦‍♀️

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
امشب سر اینکه فیزیک بلد نیستم انقدر حرص خوردم که پشت سرم داره میترکه

منم همینطور 

مخصوصا وقتی علاقه ندارم

مِلــودیتونَم♬                                                                  ما برای کسی که حالمان را بفهمد جان میدهیم

کدوم فصل؟

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

اگه کنکوری ای مبحثی بخون اگه اینطورسختته

با تجربی نمیشه دانشگاه رشته تربیت بدنی انتخاب کرد؟

نمیدونم 

اگه هم برم پدر و مادرم راضی شدن به علاقم ولی خب از فامیل مادری خیلی گیر میدن و حساسن 

میدونی مشکلم چیه؟میفهمم درسارو ولی دوست ندارم بخونمشون...

اوهوم می‌دونم 

حسش نیست