2777
2789
عنوان

چقد جوونی بده مخصوصا واس پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 50 پست
بله حق با شماست ولی اگه زمانی هم که پول داشته باشم مصرف کننده نمیخوام

خانوم که بچه میاره  و  کار خونه  میکنه  شده مصرف کننده؟

شما با مصرف کننده  ازدواج نکن

یعنی  واقعا  داره دیدم  به اقایون  منفی میشه خیلی منفی

هعی😶
آره بخدا انقدر دوست داشتم با کسی که دوستش داشتم جور میشد مثل دوتا رفیق میشدیم سر به سرش میزاشتم بچه ...

خانما خیلی وقتا خیلی خیلی مقصرن بابت مردا از هر لحاظ 

ولی ادم بده همیشه مرده نمیدونم چرا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=362899318]خانما خیلی وقتا خیلی خیلی مقصرن بابت مردا از هر لحاظ  ولی ادم بده همیشه مرده نمیدونم چرا[/QUOT

نمیدونم ولی مقصر قضیه من اولی خب ناهماهنگی روزگار بود دومی هم خونوادش 

خانما خیلی وقتا خیلی خیلی مقصرن بابت مردا از هر لحاظ ولی ادم بده همیشه مرده نمیدونم چرا

میدونی چرا آدم بده همیشه مرده؟ 

چون عضو فعال نی نی سایتی 

اینجا مرد ستیزانه ترین محیطیه که تابحال دیده شده 

همه همچیو اونجور که به نفعشونه تعریف میکنن 

الان این دو تا خانم تقصیرشون چی بود ؟؟ چون جواب رد دادن شدن ادم بده

نه اولی خب گفتم قسمت نبود ولی دومی کاری کرد حالم از خودم بهم بخوره اولش یه آشنایی قبلا بهشون  گفته بود که دخترتون رو نمی‌دید گفته بود اگه دخترم قبول بشه فرهنگیان نه اگه نشد باشه میدیمش بعدش از طرف خودم رسمی فرستادم گفتن دخترم میخواد بخونه واس فرهنگیان و بره و با خروار واسمون پول بیاره و بعدم با همکاری از خودش ازدواج کنه

میدونی چرا آدم بده همیشه مرده؟ چون عضو فعال نی نی سایتی اینجا مرد ستیزانه ترین محیطیه که تابحال دیده ...

مرد ستیزانه؟

همین  الان  تو این تاپیک  طرف میگه مصرف کننده  نمی خوام

یعنی انقدر شعور و ادب  نداره  

هعی😶
مرد ستیزانه؟همین الان تو این تاپیک طرف میگه مصرف کننده نمی خوامیعنی انقدر شعور و ادب نداره

منظور داداشمون این بود که پسرا رو تا موقعی که دارن تلاش میکنن تا موفق شن دوست داشته باشین 

وگرنه پسری که موفق باشه رو که همه دوست دارن 

نه اولی خب گفتم قسمت نبود ولی دومی کاری کرد حالم از خودم بهم بخوره اولش یه آشنایی قبلا بهشون گفته ب ...

شما انتخابتون یه  کنکوری  ۱۸  ساله  بوده  خب  چه  انتظاری  داری   خیلی  جاها رسم  نیست  دختر اینقدر زود شوهر بدن

هعی😶
منظور داداشمون این بود که پسرا رو تا موقعی که دارن تلاش میکنن تا موفق شن دوست داشته باشین وگرنه پسری ...

الان  همه  دارن  تلاش  میکنن  والا

اینقدر ادا نداره 

بعدم  مگه می خواد  تیلیارده بشه که  همه  دوسش  داشته  باشن(  اونم  همه  نه )  نهایت  میخواد  یه خونه بگیره دیگه

هعی😶