2777
2789

سلام دوستان، من یه دختر دارم یک سال و نیمه هست، مشکل من اینه که خیلی به من وابسته هست، توخونه که اصلا تنهایی برای خودش بازی نمیکنه، اصلا نمیزاره غذا درست کنم یا ظرف بشورم، هی میگ بیا بشین کنارم، حتی غذاش رو که میزارم جلوش هی بهم میگ بشین کنارم تا غذا بخورم، تنها نمیره تو اتاقش اسباب بازی یا شیشه شیرش رو بیاره حتما من باید برم باهاش، وقتی ام باباش خونه باشه شاید ۳٠ درصد بهتر میشه، 

حتی تو مهمونی ام همش چسبیده به من، زیاد با بچه ها بازی نمیکنه، فقط هی میره این طرف اون طرف با وسیله ها بازی کنه منم مجبورم همش دنبالش باشم که طوریش نشه، حتی تومهمونی ام میچسبه به من، هم اذیت میشم هم نگرانم، شما میدونید دلیلش چیه؟ راه حلش چیه؟؟؟ 

خونه کسی ام نمیتونم بزارمش شرایطش رو. ندارم

سلام باهاش دالی بازی میکنی؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دالی بازی رو اول با مدت کوتاه انجام بده

بعد کم کم طولانی ترش کن

تا مثلا چند ثانیه به نبودت عادت کنه.

این بازی رو میتونی با قایم موشک بازی تو سال بعد میتونی ادامه بدی. مثلا یکسال بگذره.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
قبلا که کوچیک تربود اره

خوب الانم ادامه بده

و مثلا هفته ای یکبار چند ثانیه بهش اضافه کن. در حد ۴ تا ۸ ثانیه 

کم کم...

دالی بازی رو اول با مدت کوتاه انجام بده بعد کم کم طولانی ترش کن تا مثلا چند ثانیه به نبودت عادت کن ...

قایم موشکم بازی میکنم باهاش، البته یه مدته که بازی نکردم، برا اونه؟ 

سعی کن اگر نشست جایی و تونستی جاگیرش کنی

از راه دور باهاش حرف بزنی و شعر بخونی براش.

جایی که چهره شما رو ببینه

مرحله بعدی اینه که توی اتاق کار کنید و اون شما رو نبینه ولی باهاش صحبت کنید.

قایم موشکم بازی میکنم باهاش، البته یه مدته که بازی نکردم، برا اونه؟ 

ببین این بازی کلا به بچه ها یاد میده که از نبودن والدین نترسن.

یاد میگیره مامان هست

الان میاد

ولی باید زمانش کوتاه باشه.

جدیدا خونه عوض نکردید؟

2810