2777
2789
یاس !!!!!!!!!!!!!!! می بینم که هستی ! خوبین ؟ ایلیا و آقای پدر خوبن ؟ سلام ما رو برسون .. نازی برای دست پسر طلا که سوخته بود . خدا رو شکر به خیر گذشت !!! امان ازاین وروجکا !!!!
نوشین / زهرا / خوبین ؟
تربچه مبارک باشه ... ایشالا این باقیمانده ی کارات هم به زودی تموم بشه و بری برای مرحله ی بعد ...............
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
ممنون از لطفتون که با اینکه من با شرمندگی دیر دیر میام شما بازم لطف دارین بهم.
یه بوس و یه بغل محکمممممممممممممممم.
خوبیم خدا رو شکر.مریم جون ممنون عزیزم لطفت به ما که تازگی نداره .
یاسمن جون آره حست کاملا درسته هستم همیشه.ولی وقتم کمه ولی عاشقتونم.
راستی دست کارتونم که کامل شد و عالی.البته من اینجا نمیتونم اهنگتو گوش کنم ولی حتما زیباست عزیزمممممممم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مانلی خوبی .... دیروز اینقدر کارت داشتم ولی نمیدونم گوشیم کجاست .. خراب بشه این گوشی هر چی هم بهش زنگ میزنم پیداش نمیکنم
یادم نمیومد باید رو جای تاول شکر بزارم یا سفیده تخم مرغ .....
شاهکار که منم ........
خوبی ؟؟؟؟ خونه تکونیت تو چه وضعی هست
راستی بیخیال فر شدم .........
یکی رو دیدم فر کرده بود خیلی خوشگل یود ها ولی تمام موهاش در حال ریختن بود منم که تار تار این موها به جونم وصله :دی

دلم هوای الناز وکرد کوشی دوستم ...
سلااااااااااااام دوستای گلم
خوب و خوشید؟

خونه نو مبارکککککککککک.

راستش خیلی خیلی سرم شلوغه. عکسایی که پرستو درست کرده هم دیدم خیلی ناز شده. میشه عکس دیگه ای بفرستم؟

ما هم خدا رو شکر قرار شده آخرای اسفند بریم عمره. یعنی بهترین وقت ممکنی که میشد و سال تحویل هم به احتمال زیاد مدینه باشیم.

دو روزه که صدرا رو از شیر گرفتم. یه چند باری اومد و به زبون خودش گفت "هو مِنی" یعنی "شیر بده" منم چسب زدم رو سینه ام و گفتم اوف شده و دیگه نیومد... خدا رو شکر راحت جدا شد

ضحی دعا یادت نره امیدوارم سفر خوبی داشته باشین و بهتون خوش بگذره و بتونید استفاده کنید...

خونه خاطرات بهترین اتفاق زندگیم ...................سلام..................
خونه نو مبارک...............
این گوشه از قبلم که مال هیچکس نیست..کی با شما اروم شد؟!!اصلا مشخص نیست..............
سلام دوستای عزیزم...
من عاشق تغییرم..و این تغییر خونه رو هم نزدیک سال جدید به فال نیک میگیرم...سانی جون مرسی....
واااااااااااای پرستو تو چه کردی؟؟؟؟تو آسمونم من ....چقدر دیدن صورتای آسمونی این فرشته ها من و آروم کرد..اشکام سرازیر شد..............
تازه فهمیدم چقدر دوستون دارم........
چقدر دیـــــــــــــــــــــــــــــــــــر رسیدم من...................
سلام.

خوبین؟!!!!

اعتیادی دارم من واقعنییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.صبح با امیر رفتم بیرون دنبال خرید وکار وبار..................موبایل تو ماشین جاموند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا میدونید چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفتم لب تاپ را اوردم رو پاهام نشستم رو مبل دارم تایپ میکنم......................من ولب تاپ!!!!!از وقتی خریدم فکر کنم 4 یا 5 بار روشنش کردم طفلی را.
حس اش هم نیست 4طبقه برم پایین موبایل را بیارم.
تنبل که منم...

پرستو......................داشتم میخوندم....نفسم را حبس کردم که چی شده ایا!!!!!!!!!!!وقتی دیدم به خیر گذشته....شکر کردم.خیلی مواظب پسر طلایی ما باش.

ضحی.............................من من من من من من نه ما ما ما ما را یادت نره........بچه هامون.خودمون.شوهرامون.میگم چشمهام را سه سال پیش prkکردم.اگه درست نوشته باشم........عینکی بودم اما شماره پایین....چون درگیر با عینک بودم خودم را خلاص کردم.

سانی جون تعطیلی حتما هست وکنار خانواده ایی....................خوش باشین الهی.

مانلی...........خوبی؟؟؟حجم کارات حتما خیلی زیاد شده اخر سالی.....نه؟؟؟میگم مانلی میگی سوال جنجالی بعضی وقتها...............گفتم اینجا بپرسم***تیرامسو*** کسی درست کرده است؟؟؟خورده است؟؟؟دیده است؟؟؟اصلنی خوردنی است یا پوشیدنی؟؟؟نخندین بهم...سوال اخری شوخی بود...اما جدا اگه کسی خورده در مورد مزه اش توضیح دهد.....سخته یا اسون درست کردنش؟؟؟؟

تینا جون خوبی؟؟؟من یادت هستم گفتی دعا کنیداااا....زود زود بیایی بگی مساله حل شده انشاله.

عاطفه.....................................خسته نباشی....فکرکن یه کمد هم تمیز نکردم.امسال موندم کی بشه وچی بشه خدا میدونه.فعلا حیرونم.اما شروع کنم فکر کنم باید عینهو اسب بدوم لابد تا سال تحویل.

پرستو منم اشنا ندارمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا وگرنه که خوشحال میشدم کمک میکردم.بیلیط را میگم.

زهرا جون به به....................................هر روز بیاییم بگیم کاری داری پس حتما ان میشی برای کمک.چه خوب.....ایلیا چطوره؟؟؟

شادی خوشحالم که میخواهی هر روز بیایی..................................

نگار////////////////////////////////////برای تو مینویسم......احساس کردم خیلی خسته ایی..درک میکنم چون خودم درگیر هستم.دیشب یه اهل معنا که واقعا قبولش دارم بهم گفت تنها کمک تو ...تو این شرایط صبوری کردن وصبوری کردن است.بعدش خودم گفتم راست میگه هاااااااااااااااااااااااااااااااااا....همین که کاری نمیتونم بکنم با این دوتا بچه وگرفتارم وفقط دعا میکنم.....بزرگترین کمک///همراهی کردن با شوهرم ودر کنارش بودن وپشتش بودن به** قول مانلی.**......بزرگترین کارم است.
از دیشب بیشتر احتیاط میکنم تو رفتارام........
تو این مراحل ادم اگه بتونه صبور باشه خیلی خوبه...مطمئناااااا بعدش اسایش هست....اما نه اینکه اسایشه هم دائمی باشه..................بالاخره دوباره ناخوشی و........ واین از شرایط زندگی است.یه روز خوشی وروز دیگه ناخوشی.
نگار جون راستی مادر شوهرت چه مشکلی داره؟؟؟؟انشاله خدا هم ایشون هم همه مریضها را شفا بدهد.
سلامتی سلامتی برا همه تون میطلبم.

درسا جون...........................از وقتی عکس کاربری ات عوض شده پررنگ تر میبینمت.....اخه عاشق رنگ بنفشم......ببوس مانلی زبل ما را....

خیلی وقته ***مامی*** نیستااااااااا.....درست میگم؟؟؟؟؟باید امروز فردا یه سراغی ازش بگیرم انشاله.

واقعااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااچه تایپ با لب تاپ راحتههههههههههههههههههههههههههههههههه.اخیشششششش.
سوال جنجالی دوم....کشیده شدن حروف را به من هم یاد بدید.لطفاااااا.

یاقوت//الناز//ناهید//شیرین//سمی//زهرا//نوشین......................به یادتونیم.

من مادرشوهرم هنوز تو ای سی یو هستن وهمچنان در گذر روزگار غرق شده ایم.بچه ها خوبند....خودم خوبم....همسر خوب است.

بوس برای کسایی که دوستشان دارم ودوستم دارند.
سلام سارایی جون....خوبی؟؟قربونت برم خواهر مهربوونم ...
ما از مسافرت که برگشتیم یعنی از دو هفته پیش موبایلم صفحه اش سیاه شد!!!!!!!!!یعنی تعطیل ..هنوز وقت نکردم گوشی بگیرم...فقط میتونم باهاش به تماس جواب بدم..نه میتونم زنگ بزنم نه اس بفرستم نه ..............
خلاصهتو این روزها خیلی ناراحت بودم که نمی تونستم با موبایل ارتباط برقرار کنم...یه دوره آم و ز شی هم داریم هفته دیگه تو این دو هفته همش یه پام تهران یه پام پروژه ای که اخر این ماه !!!!دقیقا روز اخر سال م ُم َی ِزی !!!شه...خلاصه که هیچ کار هم هنوز واسه عید نکردم...خونه تکونی منظورمه..اصلا این ماه اسفند رو دوست ندارم....همش بدو بدو ..........

نتونستم پستا رو بخونم...نگران نرم جهنم یهو!!
ضحی جون به سلامت بری و برگردی ایشالا...ما رو یادت نره ها...التماس دعا......
شیوا جون اومده؟؟؟؟!!
سارایی جون مادر همسرت چطورن ؟؟بهترن؟
برای سارایی:

تیرامیسو با تخم مرغ

مواد لازم :
لیدی فینگر 12 عدد
ماسکار پونه 200 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکر 4 قاشق غذاخوری سر صاف
نسکافه 1 قاشق غذاخوری پر
آب داغ 1 لیوان
پودر کاکائو برای تزیین

طرز تهیه :
اول نسکافه رو تو آب داغ حل میکنیم و میذاریم کنار تا سرد بشه .
زرده و سفیده ی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم .
زرده ی تخم مرغ و وانیل و دو قاشق شکر رو به مدت 6 ، 7 دقیقه میزنیم تا کاملا کرم رنگ بشه .
سفیده ی تخم مرغ رو با دو قاشق شکر اونقدر میزنیم تا سفت بشه و از ظرف نریزه .
ماسکار پونه رو به زرده ی زده شده اضافه کرده و با همزن میزنیم تا یکدست و یکنواخت بشه و بعد سفیده ی تخم مرغ سفت شده رو اضافه میکنیم و تمام مواد رو با هم خوب مخلوط میکنیم .
لیدی فینگر رو سریع تو نسکافه ی حل شده فرو برده و بیرون آورده و تو ظرف میچینیم ، روش مقداری از کرم آماده شده ریخته و دوباره لیدی فینگر ی که تو نسکافه فرو رفته و در انتها هم مقداری کرم ..
ظرف حاوی تیرامیسو رو به مدت چند ساعت تو یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره و موقع سرو روش پودر کاکائو پاشیده و با تراشه ی شکلات تزیین میکنیم

تیرامیسو با خامه :

مواد لازم :
خامه ی صبحانه 1 بسته ی 250 میلی لیتری
پودر قند 4 قاشق غذاخوری ( من 6 تا ریخته بودم ولی زیاد بود )
پنیر ماسکارپونه 1 بسته ی 200 گرمی
شیر 1 لیوان
نسکافه 3 قاشق غذاخوری
شکر 3 قاشق غذاخوری
لیدی فینگر 24 عدد ( یک بسته ی کوچک )
پودر ژلاتین 2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
اول شیر رو داغ میکنیم ، بعد 3 قاشق غذاخوری شکر و 3 قاشق غذاخوری نسکافه رو توش حل میکنیم و میذاریم کنار . ( نه که خیلی غلیظه ، عطر و بوش تمام خونه رو پر میکنه و آدم سر مست میشه )
اول خامه ی صبحانه رو با کمی وانیل و 2 قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط میکنیم و میذاریم یکساعت تو فریز بمونه که خودشو بگیره ، تو این فاصله چند بار هم میزنیم تا یخ نزنه . بعد با همزن برقی اونقدر میزنیم تا فرم بگیره ... اگه خوب فرم گرفت که هیچ ، خدا رو شکر میکنید و به کارتون ادامه میدین .ولی اگه مثل خامه ی من فرم گرفت و بعد از چند دقیقه فرمش رو از دست داد ، دو کار میتونین بکنین .... یا اینکه سریع آماده بشین و برین قنادی و 200 گرم خامه ی فرم گرفته بخرین یا این که مثل من برین سراغ پودر ژلاتین و دست به دامنش بشین ...
1 قاشق مربا خوری پودر ژلاتین رو با کمتر از یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط کردم و 25 ثانیه گذاشتم تو ماکروویو تا شفاف بشه . و گذاشتم کنار تا سرد بشه ...ولی فکر میکنم 2 قاشق مرباخوری بهتر باشه .( البته با این مقدار پودر ژلاتین ، میتونستم دسرو راحت برشش بدم ولی یه خورده موادش حالت کرمی و خیلی لطیف داشت )
ماسکار پونه رو با دو قاشق پودر قند میزنیم تا یکدست بشه و بعد خامه ی فرم گرفته و پودر ژلاتین حل شده و 3 قاشق غذاخوری از نسکافه ای که تو شیر حل کردیم رو بهش اضافه میکنیم .
حالا این کرم رو میذاریم کنار دستمون و میریم سراغ لیدی فینگر ...
کف ظرف مورد نظرمون ، یه ردیف لیدی فینگر میچینیم و با قلمو از شیر نسکافه روش میکشیم تا مرطوب بشه . زیرش خشک باشه بهتره ، موقع برش زدن و انتقال به ظرف دیگه راحت تره و به ظرف نمیچسبه ....

1:
تیرامیسوی دومی خوشمزه تره
2: ماسکاپورنه رو کارخونه کاله زده خیلی دنبالش تو خارجکیا نگردی
3 : لیدی فینگر هست ولی هر کی دو تا شو امتحان کرده گفته پتی بور وطنمون خوشمزه تره

سوال دوم
چیزی رو که میخوای بنویس
مثلا
میخوای بنویسی سلام
س رو که نوشتی شیفت و بگیر همزمان دست دیگتو بزار رو j بعد تا جایی که میخوای بکش
ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلام
خوب سارایی جون خوبی ... همه چی خوبه لنگ در هوا بودن حالتیه که من الان توشم
ولی ذره ذره کارمو میکنم
ای نوستراداموس گفتی مامی پست بعدی مامی بود که
بوووووووووووس
سلام پرستوی مهربونم..خوبی هنرمند....مثلا الان باید یک سری سرچ بکنم واسه جزوه ...هی میرم و میام سرک میکشم اینجا..البته خورده فرمایشات جناب شازده هم هست..الان داره صدام میکنه براش هاپو (سی دی فرانسه من رو میگه ) بزارم..ای خدا ..............
خوبی؟ اراد گلم خوبه؟
اخه با موبایل قدرت مانور نداشتم.ممنون عزیزم.
بابت تیرامسو....ممنون.خیلی زحمت کشیدی.
اگه بشه میخوام درست کنم این دو روزه.
من هستم پرستو...........میرم تو کیچن تا کوک کنم برا شب یه چیزی بهم
پرستو جون رفتی؟؟؟؟؟؟ :*************

من برم به این شازده ناهار!!!!!!!!!!!!!!!!! بدم ببینم میخوره؟؟اینم از اوضاع من یه روز که تو خونه ام همش دارم حرص میخورم..هنوز ناهار نخورده..البته صبحونه اش رو دیر خورد...ولی بازم دلیل نمیشه که ....منم هی میگم عیبی نداره..مامان نمیخوری ببرم..میگه ببر...میبرم ولی تو دلم آشوب ...برم ببینم این دفعه جواب میده............شام شد دیگه
سلام رفتین ?! فایزه خوشحالم که خوبین . موفق باشی ...... رسا رو ببوس سا رایی اومدم جواباتو بدم دیدم پرستو جونم چه کامل هم گفته . ولی جسارت نشه استادتیرامیسو شیرین جونه ..... یادمه یه بار دم اومدن مهموناش درست کرده بود . همیشه هم میگه خوشمزه است . من درست نکردم تاحالا .... نوش جان پسرا خوبن به لطف خدا .... معلومه با گوشی هستم ? اینتر ش کارنمی کنه و خیلی سختمه هنوز ..... وا ? خنده داره !? چشمک زری به سلامتی برید و بیاید .... پرستو من بزنگم بهت یا کارت تموم شد ? اراد و ببوس . تینا یه کم بیشتر از خودت ون بنویس . خوبین به امید خدا ...... پرستو منم کسی رو ندارم کمکی کنم به تو و خواهرت .. ببخشید ... هرچی خیره پیش بیاد براش ایشالا ... نمیشه با قطار بیان . پردیس خیلی خوبه ها ..... فعلا بای
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
2810