2777
2789
عنوان

سایت خوب خرید اسباب بازی

1557 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من خیلی اهل خرید اینترنتی نیستم و میخوام از فروشگاه های اینترنتی اسباب بازی بخرم.
از کجا بخرم؟؟؟ کسی تجربه ای داشته بجز دیجی کالا که تجربه خوبی بوده باشه
دیجی کالا کم در مورد محصولاتش نوشته .. یکم عکس هاش زیاد باشه ... فیلم داشته باشه ... آدم بفهمه داره پول برای چی میده..
توی گوگل هم سرچ میکنم خب سایت زیاد میاد ولی از کجا معلوم جنس خوب بیارن یا سر موقع بیارن گفتم شاید شما تجربه ای داشته باشید 
ممنون میشم اگه میشناسید معرفی کنید ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سایت مطمئن نمیشناسم ولی یه کانال ایتا بود چندین بار ازش خریدم عالی بود هم قیمت هم کیفیت در حد قیمت ه ...

https://eitaa.com/joinchat/2593390656C6942b2fb0b

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

سلام عزیزم
من اسباب بازی های بچم رو از سایت فروش اسباب بازی هویو میخرم. هر جا میرم تبلیغشون رو میکنم از بس کارشون درسته.
هم پشتینبانی جواب گویی دارن
هم هر چیزی بخرید مورد پسندتون نبود با روی خوش تعویض میکنن
هم تنوع و محتوای خیلی خوبی برای محصولاتشون دارن ... کلی عکس و ویدیو برای هر محصولی میزارن .. چون کارشون تخصصی اسباب بازی هست خیلی متمرکزن رو این کار
تازه هر بارم که من سفارش دادم بهشون روی سفارشم ی کادو برام فرستادم... خلاصه کارشون حرف نداره ... اینم آدرس سایتشون.
www.hooyo.ir