2777
2789
عنوان

دختر یکی از اقوام صبح خودکشی کرد و فوت شد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 51 پست
گارد چیه؟!اینجا دارم میبینم مادری رو هرروز از نبوده بچش روزی هزار بار جون میده و نمیمیره. آیا باید ا ...

خیلی بی منطقی 

دیگه هیچی نگو چون جاش  نیستی داری همینجوری قضاوت میکنی

تو هم اگه جاش بودی همینکارو میکردی 

انقدر محکم صحبت نکن در مورد همچین چیزی

زندگی به من تو 17 سالگی نشون داد یه روزی محکم ترین عقایدت میشه پوچ ترین چیزت 

چه بی شعوری امیدوارم یه روز دنیا به کامت اینقدر تلخ شه   که چاره ای جز این کار نداشته باشی تو ...

همچن مرده هایی پیش خدا هم طرد میشن. شما هم بیشعور تری ک کامنت منو ریپلای کردی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گارد چیه؟!اینجا دارم میبینم مادری رو هرروز از نبوده بچش روزی هزار بار جون میده و نمیمیره. آیا باید ا ...

تو علاوه بر این که گارد گرفتی ترور هم کردی مطمئنم تو شرایطی گیر نکردی که همه درا به روت بسته بشه و احتمال زیاد مشکل عصبی نداری اگه داشتی درک میکردی من خودکشی رو تایید نمیکنم اما چون خودم تو شرایط گندی زندگی میکنم قضاوت هم نمیکنن مطمئنم باش هر کسی فشار رو این بچه آورده که خودکشی کنه اونم تاوان پس میده شهر هرته هر غلطی بکنی با مردم بد رفتار کنی بعد خودکشی کنه بگی مقصر خودشه چون صبور نبود ؟ اونی که بیمار اعصاب و روانه و افسردگی داره صبر حالیشه؟ تو بکوب تو فشارا و مشکلات زندگی نبودی اینقدر از پدر و مادرا دفاع نکن همه پدر مادرا خوب نیستن بعضیاشون دشمن بچه هاشونن پاش برسه خودشون بچه هاشونو میکشن من کار این دخترو تایید نمیکنم اما براش دعا میکنم خدا از تقصیرش بگذره به خونوادش صبر بده کاشکی مردم یاد می‌گرفتن اینقدر مسبب آزار و اذیت دیگران نباشم

🤍
همچن مرده هایی پیش خدا هم طرد میشن. شما هم بیشعور تری ک کامنت منو ریپلای کردی

تو‌مگه خدایی که داری از جانبش حرف میزنی تو خدا نیستی خدا خیلی کریم تر از این حرفاست من و تو از دنیای این دختر خبر نداریم شاید عذاب بکشه شاید هم خدا ببخشه به ما ربطی ندارد فقط باید براش دعا کنیم

🤍