2777
2789
عنوان

دختر یکی از اقوام صبح خودکشی کرد و فوت شد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 51 پست

واقعا ما چه بلایی سر خودمون بیاریم چه گناهی کردیم که وارد این دنیا شدیم و مجبور شدیم با یه خونواده متزلزل زندگی کنیم نه میتونیم خودکشی کنیم نه میتونیم بسازیم ما چه گناهی کردیم واقعا بعضی پدر مادرا به این فکر نمیکنن از خودشون خاطره خوش به جا بزارن واقعا به این فکر نمیکنن فقط فرزند نیست که باید احترام بزاره فرزند با تربیت اونا رسد می‌کنه و زندگی می‌کنه واقعا به این فکر میکنن که خانواده ازشون راضی باشه؟ من بریدم دیگه بریدم نمیدونم چه بلایی به سر خودم بیارم راحت شم راه از همه جا بسته اس نه یه خونه دارم نه میتونم فرار کنم نه میتونم خودمو بکشم نه اعصاب دارم واسه صبر و سازش مدام بکوب رو سر ما آوارن من اون دنیا با خدا خیلی حرف دارم💔

🤍
دلم نمیسوزه واس کسی ک خودکشی کرده. چون اینقدر شعورش پایین بوده ک فکره پدر و مادرو نکرده رفته همچن کا ...

به این فکر کن یه روزی اینقدر دنیا برات تنگ بشه که اینکارو بکنی خیلی بد قضاوت می‌کنی 

🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم نمیسوزه واس کسی ک خودکشی کرده. چون اینقدر شعورش پایین بوده ک فکره پدر و مادرو نکرده رفته همچن کا ...

چی بگم.

من ازگفتن این حرفاهم میترسم.چه میدونم توچه شرایطی بوده.آدم سالم که این کارونمیکنه.خداخودش به دادش برسه

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت

بعضی پدر و مادرا خودشون مسبب خودکشی بچه اشونن لطفا اینقدر بیخود گارد نگیر

🤍

آره کلا خیلی کار اشتباهیه 

ولی برا کنکور مسخرست که خودکشی کنن 

ولی بعضیا خیییلی مشکل دارن...هیچ راهی ندارن..نمیتونن زندگی کنن...خیییلی فشار روشونه..خودکشی میکنن

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

پدر و مادر داریم تا پدر و مادر ...

من دیروز داشتم پیاز سرخ میکردم یک تیکه از دستم سوخت..داشتم میمردم ..

کسی که خودکشی میکنه انقد فشار روش بوده که دیگه هیچی براش مهم نبوده ...دیگه از خود ادم واسه خودش کی عزیز تر هست؟؟؟؟

مادر و پدر عزیزتره؟؟؟؟؟ به آخر خط برسی چیزی نمیفهمی خانم محترم🙂

تاج سرم پسرم 💎 مامان آقا پارسا  .!👦♥︎

چه بی شعوری

امیدوارم یه روز دنیا به کامت اینقدر تلخ شه   که چاره ای جز این کار نداشته باشی

تو که ادعای میشه

خدا و پیامبر مگه نگفتند دشمنم لعن نکن

تو به مرده فحش میدی

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
بعضی پدر و مادرا خودشون مسبب خودکشی بچه اشونن لطفا اینقدر بیخود گارد نگیر

گارد چیه؟!اینجا دارم میبینم مادری رو هرروز از نبوده بچش روزی هزار بار جون میده و نمیمیره. آیا باید این مادر هم باید بره خودکشی کنه؟باید بگه بچم خودشو کشت منم طاقت ندارم برم خودمو بکشم؟اگر خودشو بکشه مقصرش همون بچس !خداوند عقل داده ب انسان .اصلا من میگم پدر مادر بد .ی انسان چرا باید اینکارو کنه.چرا دل همرو میسوزونن با اینکارشون 

چه بی شعوری امیدوارم یه روز دنیا به کامت اینقدر تلخ شه   که چاره ای جز این کار نداشته باشی تو ...

اینا جدی جدی دنیا خیلی به کامشون شیرینه😂😂

بدبختی ندیدن و نکشیدن بدونن هیچ آدمی بی دلیل خودکشی نمیکنه اونم تو سن کم

تاج سرم پسرم 💎 مامان آقا پارسا  .!👦♥︎

عموی من بخاطر اعتیاد شدید خودکشی کرد من سابقه خودکشی دارم تو یک‌درصد به جای ما نیستی با درد و‌رنج ما زندگی نکردی من خودکشی رو تایید نمیکنم و سعی میکنم بهش فکر نکنم ولی اینو بدون هر کسی مسبب این کار باشه حتما تاپانشو پس میده بعضی خودکشی ها قتل محسوب میشه اما تو دادگاه خدا نه اینجا ما آدما خیلی راحت میتونیم مسبب یه خودکشی و‌مرگ یه آدم بی گناه باشیم ما آدما خیلی راحت میتونیم همدیگه رو بکشیم 

بازم میگم خودکشی رو تایید نمیکنم اما قضاوت هم نباید کرد

🤍

شما جاش نبودی  ببینی تو دلش چخبر بوده وچرا این کارو کرده  اگه فاتحه نمیفرستین  توهین نکنین