2777
2789
عنوان

هر کس دوس داره بیاد براش فال بگیرم🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 266 پست
ممنون عزیزم ❤ بهت در خواست دوستی بدم قبول می کنی؟؟

بله🙂❤ اما قبلش بگم فالگیر نیستم با نرم افزار انجام دادم

ماهایی که بابای پولدار نداشتیم از بچگی یاد گرفتیم قیدِ خیلی‌چیزارو بزنیم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره راست میگین تو تاپیک قبلیم گفتم بگین درسته یا ن میخواستم مطمئن شم که تقریبا واقعی از آب درمیاد ول ...

❤️❤️❤️

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️
دشمنت ولی کلا نمی تونی بهم بگی چند تا خاستگار دارم؟؟

نه عزیزم من با نرم افزار فال میگیرم و همچین چیز جزئو نمیتونم بگم ببخشید❤

ماهایی که بابای پولدار نداشتیم از بچگی یاد گرفتیم قیدِ خیلی‌چیزارو بزنیم😊
من لطفا  لطفا اگه میشه به این سوالام جواب بده شغل آینده‌ام و اسم یا حروف توی اسم همسر آینده ا ...

استارتر جواب منو ندادی گلی🥺

@کوچولوی__سایتم‍ 

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
تقریبا بله

برام فال بگیر لطفا 

در مورد دخترم و بیماریش بگو 

شش ماه دیگه خبری که منتظرشم مثبته یا منفی

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...