2777
2789
عنوان

هر کس دوس داره بیاد براش فال بگیرم🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 266 پست
اگه میشه بگید من کی باردارمیشم ونی نی جنسیتش چی میشه 

در کل سه تا بچه میاری و شایدم سه قلو باشن احتمالا هم پسر.بهترینا نصیبتون🌹

ماهایی که بابای پولدار نداشتیم از بچگی یاد گرفتیم قیدِ خیلی‌چیزارو بزنیم😊
 رشته و شغلت بد نیس اما اگه میخوای به موفقیت بیشتری برسی طی یکسال آینده تغیر رشته و شغل بده انش ...

😢😢❤تنکس

سلام سلااام! عزیزی ک داری امضای منو میخونی؛ امیدوارم حال دلت ده از ده باشه❤این منم! یه دختر ایرانی دهه هشتادی که دلش پر از امید به آیندس😍🦋امید به ساختن یه کشور قوی... یه ایران سربلند... یه جامعه ای که از نظر اقتصاد و فرهنگ و مهربونی رد خور نداشته باشه💚 با اینکه میدونم شرایط سخته! ولی مگه ادما تو همین شرایط سخت نباید خودشونو نشون بدن؟! راستی! من اگر برخیزم،تو اگر برخیزی،همه (تاکید میکنمممم) همهههه بر میخیزند❤ بیا بدور از کلیشه های مختلفی ک برامون ساختن سعی کنیم ایرانمونو قوی و قوی تر کنیم  کشورمون الان به من و تو نیاز داره! راستی یادم رفت در مورد خودم بگم🙈🌷 از یه نظرایی خیلی شبیه {هستی} تو رمان {جزیره ی سرگردانی} {سیمین دانشور} هستم! اگه این رمانو نخوندی از من ب تو نصیحت ک همین الان دانلودش کنی بخونیش😎✌💚💁‍♀️ و اینک پارسال کنکور دادم و رتبمم خدا رو شکر خوب شده... اگه دوست داشتی و لازم بود تگم کن تا اگه جواب سوالاتت رو میدونستم راهنماییت کنم🤭📚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😢😢❤تنکس

با حس ششم شما اینا رو جواب میدید اسی؟

سلام سلااام! عزیزی ک داری امضای منو میخونی؛ امیدوارم حال دلت ده از ده باشه❤این منم! یه دختر ایرانی دهه هشتادی که دلش پر از امید به آیندس😍🦋امید به ساختن یه کشور قوی... یه ایران سربلند... یه جامعه ای که از نظر اقتصاد و فرهنگ و مهربونی رد خور نداشته باشه💚 با اینکه میدونم شرایط سخته! ولی مگه ادما تو همین شرایط سخت نباید خودشونو نشون بدن؟! راستی! من اگر برخیزم،تو اگر برخیزی،همه (تاکید میکنمممم) همهههه بر میخیزند❤ بیا بدور از کلیشه های مختلفی ک برامون ساختن سعی کنیم ایرانمونو قوی و قوی تر کنیم  کشورمون الان به من و تو نیاز داره! راستی یادم رفت در مورد خودم بگم🙈🌷 از یه نظرایی خیلی شبیه {هستی} تو رمان {جزیره ی سرگردانی} {سیمین دانشور} هستم! اگه این رمانو نخوندی از من ب تو نصیحت ک همین الان دانلودش کنی بخونیش😎✌💚💁‍♀️ و اینک پارسال کنکور دادم و رتبمم خدا رو شکر خوب شده... اگه دوست داشتی و لازم بود تگم کن تا اگه جواب سوالاتت رو میدونستم راهنماییت کنم🤭📚
یه فال دیگه هم می خوام  امتحانمو چطوری میدم استادا کمک می کنن

عزیزجان نمیتونم سوالای اینجوری جواب بدم شرمنده🌹🌹

کسیو زیر نظر داری عزیزم؟!

امممم راستش بله")

ولی در حالت کلیم میتونی برام بگی؟ 

اینک ازدواجم چ شکلی میشه؟ و طرف چجور ویژگی هایی داری

ممنون ازت❤

کی بچه دار میشم اگه بشم بچم دختر یا پسر؟؟

به لطف خدا بله بچه دار میشین اما زمانشو نمیدونم🌹. پسر احتمالا

عزیزم برای من میگیری  کسی بی دلیل بهم بدی کرد و دلمو شکست میشه بگی در آینده چی میشه

متوجه نشدم گلم یعنی بگم آخرش بهم میرسین یا ن؟!

استارتر فال گرفتی بگو کی بچه دار میشم ؟ جنسیتش چیه ؟ کلا چند تا بچه خواهم داشت ؟

سه تا.شایدم سه قلو باشن.پسر احتمالا

برای منم میگیری لطفا؟  میخوام ببینم دوباره باردار میشم؟ سالم و‌سلامت ؟

پس از تاخیر کوتاهی در اوایل. بله بچه دار میشین🌹

2810