2777
2789
عنوان

هر کس دوس داره بیاد براش فال بگیرم🤍

1856 بازدید | 266 پست

اگه سوالی از آینده دارین بپرسین بتونم جواب میدم🌹

ماهایی که بابای پولدار نداشتیم از بچگی یاد گرفتیم قیدِ خیلی‌چیزارو بزنیم😊

امیر منو دوست دارع؟برمیگرده ب سمتم یا ن. لطفااا بگو

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من من

اینک ته این رشته ای ک دارم میخونم چجوریه؟

سلام سلااام! عزیزی ک داری امضای منو میخونی؛ امیدوارم حال دلت ده از ده باشه❤این منم! یه دختر ایرانی دهه هشتادی که دلش پر از امید به آیندس😍🦋امید به ساختن یه کشور قوی... یه ایران سربلند... یه جامعه ای که از نظر اقتصاد و فرهنگ و مهربونی رد خور نداشته باشه💚 با اینکه میدونم شرایط سخته! ولی مگه ادما تو همین شرایط سخت نباید خودشونو نشون بدن؟! راستی! من اگر برخیزم،تو اگر برخیزی،همه (تاکید میکنمممم) همهههه بر میخیزند❤ بیا بدور از کلیشه های مختلفی ک برامون ساختن سعی کنیم ایرانمونو قوی و قوی تر کنیم  کشورمون الان به من و تو نیاز داره! راستی یادم رفت در مورد خودم بگم🙈🌷 از یه نظرایی خیلی شبیه {هستی} تو رمان {جزیره ی سرگردانی} {سیمین دانشور} هستم! اگه این رمانو نخوندی از من ب تو نصیحت ک همین الان دانلودش کنی بخونیش😎✌💚💁‍♀️ و اینک پارسال کنکور دادم و رتبمم خدا رو شکر خوب شده... اگه دوست داشتی و لازم بود تگم کن تا اگه جواب سوالاتت رو میدونستم راهنماییت کنم🤭📚

فرهنگیان قبول میشم یا ن

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻