2777
2789
عنوان

هر کس دوس داره بیاد براش فال بگیرم🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 266 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب حاجتم میرسم؟  

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️
به منم بگو شوهرم اون زنه رو ول می‌کنه بر گرده پیش منو بچش یا نه؟

نمیتونم اینجوری بگم ولی فالتون گف اگه از روی ظاهر قضاوتش بکنین نتیجه ش ناراحتیه اما اگه کاراشو در نظر بگیری خاطرت راحت میشه که بهت وفاداره🌹

ماهایی که بابای پولدار نداشتیم از بچگی یاد گرفتیم قیدِ خیلی‌چیزارو بزنیم😊

اسی تو ک طبیبی چرا سر خودتو دوا نمیکنی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7925728/میشه-حس-ششمی-قوی-بیاد-توروخدااا

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️
فرد مورد نظرم چه زمانی پیام میده🥺و اینکه حسش نسبت بهم چیه 

نمیتونم بگم کی اما خوشبخت میشی باهاش البته اگه خودت اجازه بدی!🌹

بعضیا فالشون برای خودشون درست در نمیاد 

راجب این چ توجیهی دارین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7898767/بیاین-ببینم-حس-ششم-دارم-یا-ن

اسمم شهربانو  ۲۲ سالمه بنظرت گی شوهر میکنم؟

شوهر آینده ت فردی کاملا شاخص و متمایز از همه س.زمانشو نمیدونم🌹