2777
2789
عنوان

پسر خالم چه مرگشه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 51 پست
پس اگه اینطوره میخوادحرصت بده بی خیالش شو،مردا کلا نقطه ضعف میاددستشون اذیت میکنند،شماهم سنت کمه وقت ...

اره از قدیم میدونه نقطع ضعف من اینه حتی ممکنه گریه بشم 

عجب اشغالیه فکر نمی کردم دیگه اینجوری کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا داشتم 🙂

چرا قبلا؟

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
2805

من عاشق پسر خالمم ولی خب اون نمیدونه اینو و همیشه در حال اذیت کردن منه به معنای واقعی ازم متنفره 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
چرا قبلا؟

چون کات کردم خیلی اذیتم کرد دلم ازش سرد شده کثافت ۹ ماه عذاب کشیدم بخاطرش الانم اصلا هیچ حسی رو حس نمیکنم نمیدونم دوسش دارم یا نه 

از دور ازش متنفرم میبینمش مث اسکلا باهاش مهربون میشم 

من عاشق پسر خالمم ولی خب اون نمیدونه اینو و همیشه در حال اذیت کردن منه به معنای واقعی ازم متنفره&nbs ...

وقتی ازت متنفره برای خودت ارزش قائل باش دیگه بهش فکر نکن بگو لیاقت منو نداره

حیف احساست نیست که خرج کسی بشه که بهت علاقه نداره

به قول معروف واسه کسی بمیر که برات تب کنه

چون کات کردم خیلی اذیتم کرد دلم ازش سرد شده کثافت ۹ ماه عذاب کشیدم بخاطرش الانم اصلا هیچ حسی رو حس ن ...

ها فکر کردم یکم مثل همیم ولی خب مشکل من زمین تا آسمون باتو فرق داره

واقعا حاضرم بمیرم براش

حتی با این حال که ازم متنفره و نمیدونه من دوسش دارم

وقتی ازت متنفره برای خودت ارزش قائل باش دیگه بهش فکر نکن بگو لیاقت منو نداره حیف احساست نیست که خرج ...

من اصلا جلوش طوری رفتار نمیکنم که دوسش دارم منم مثل خودش رفتار میکنم فقطم دوستام میدونن چقدر عاشقشم

دوستم میگه کاش عاشق یکی می‌شدی که لااقل خوشگل باشه 

ولی خب من خیلی دوسش دارم اصلا نمیتونم بهش فکر نکنم

چند سالشه؟

۲۵

2810