2777
2789

از بچگی عاشق پزشکی بودم ، همه وسایل های بازیم پزشکی ، دفتر یادداشت هام اسم قرص ها ، بازی هام ، بازی های پزشکی ، انشاهام ، اونقدر که دوستش داشتم براش تلاش نکردم و نا امید و بدون امکانات بودم ، فارغ از هر امکانات و مکان برای درس خوندن و آرامشی ، اینطور شد که قبول نشدم ، منفی زده بودم ، سر نهایی افتادم چند درس ، مریض شده بودم ، امسال خوانوادم حمایتم کردن ، خرجم کردن ، آرامش رو فراهم کردن به طرز عجیبی ، مکان دادن بهم درس بخونم ، همه اینا رو دارم ولی فقط مونده انگیز و امید که منم میتونم به چیزی که عاشقش بودم برسم ... فقط یکی رو می‌خوام که بهم بگه منم میتونم :))

قابل توجه کاربران :  احترام ، احترام میاره.. ریپلای ، ریپلای...

با گفتن حل نمیشه باید زور بالاسرت باشه طبق تجربه 

گر نتونستی میام با لنگه دمپایی به حسابت میرسم 😂😂

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی تو هم عین بقیه دانشجوها یه مغز داری دوتا دست دوتا چشم و چند تا کتاب و ۶ماه حداقل و ه۸ماه حداکثر وقت داری بخون شد که خداروشکر نشد هم بازم می‌خونیم که بشه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

عزیزم معلومه که میتونی پزشک شدن تو وجودت هک شده و دلت این رشته رو میخواد مطمئننن باش با علاقه ای که داری اگه کنارش تمام تلاشتو بکنی قطعا موفق میشی🥹🥹🥹🥹

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡