2777
2789
عنوان

پسر خالم چه مرگشه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا تو باید حرص بخوری وقتی تعریف بقیرو میکنه؟؟!

چون اینم دوسش داره 🤣احتمالاتـو مرحله انکاره

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

اول اینکه حس میکنم سنت کمه ،.دوم اینکه حس میکنه دوسش داری  ،سوم اینکه رفتار تو باعث شده اون اینجور فک کنه ،چهارم اینکه ایین بحثا شد پاشو برو محل نده

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
شاید از تو خوشش میاد و روشش برای بدست آوردنت اینه که حرصت بده تا خودت قدم اولو برداری😐 البته میگم ...

قبلا خیلی همو دوست داشتیم ولی دیگه قطع رابطه کردیم فکر نکنم هنوز دوستم داشته باشه 

قبلا خیلی همو دوست داشتیم ولی دیگه قطع رابطه کردیم فکر نکنم هنوز دوستم داشته باشه 

پس اگه اینطوره میخوادحرصت بده بی خیالش شو،مردا کلا نقطه ضعف میاددستشون اذیت میکنند،شماهم سنت کمه وقت واسه ازدواج زیاده

حتما روت کراش داره 😢

تو دوسش داری اینجوری که تعریف کردی آره؟

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
2810