2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واما من 

اولین سالگرد ازدواجمون پسرم رو داشتم بدون اینکه اصلا بهش فکر کنم 

از شش سالگیش برا دومی اقدام کردم الان ده ساله که منتظرم ولی نمیشه که نمیشه که نمیشه 

برا آی وی اف اقدام کردم و انشاالله ماه دیگه انتقال میدم 

عاجزانه خواهش میکنم برام دعا کنید که بارداری و زایمان موفق داشته باشم 

عزيزم خدابزرگه  غصه نخور مطمئن باش خدا اين سختياي تورو بي جواب نميزاره برات جبران ميكنه  ...

من فقط زندگی آروم و بی دردسر میخوام و میخوام ازشون دور باشم ک سال ب سالم نبینمشون... فقط همین

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
عزیزم دوست منم همینطوری بود از بچه ها خوشش نمی اومد و میگفت فقط مایه دردسرن... چون که اطرافش مادر و ...

شوهرم قیافه نداره.. متنفرم از اینکه بچه ام بشه شکل اونا😔 اخلاق رفتارم میره سمت پدر.. بعضی رفتاراشو اصلا دوس ندارم. همه اینا با هم باعث میشه زده بشم..

میدونم که الان خیلی خوشبخترن تا اینکه پیش من بودن.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
عزيزم خدابزرگه  غصه نخور مطمئن باش خدا اين سختياي تورو بي جواب نميزاره برات جبران ميكنه  ...

وقتی چشمم میخوره به مسجده... حس تنفر سرتا پامو میگیره. از هرچی آدم ب ظاهر با دین و دیانت متنفرم. 

چطوری سقط کردین؟ با دارو ؟ سختت نبود؟

بله

سخت؟! کم سخت نبود. مورفین روم جواب نمیداد. انقدر داد زدم ک دیگه نا نداشتم... یادآوریشم آزارم میده

شوهرم قیافه نداره.. متنفرم از اینکه بچه ام بشه شکل اونا😔 اخلاق رفتارم میره سمت پدر.. بعضی رفتاراشو ...

عزيزم درسته قيافه مهمه ولي همه چيز نيست

همينكه دوست داره 

بخاطر آرامش و راحتي تو تلاش ميكنه 

تو هم سعي كن دوسش داشته باشي سعي كن اخلاقش عوض كني 

انشالله مع رابطتون خوب بشه

عزيزم درسته قيافه مهمه ولي همه چيز نيست همينكه دوست داره  بخاطر آرامش و راحتي تو تلاش ميكنه&n ...

..چی بگم..

درسته.. 

ممنون عزیزم، ممنونم🙏🏻🌷

2810