2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

إنشالله كه بارداري😍😍

راستش خیلی میترسم. نمیدونم چرا ولی اصلا مشتاق نیستم. فقط سختیاشو میبینم... اگه بخاطر حرف مردم نبود ک فک میکنن مشکل دارم ک هرگز نمیوردم. اونا خبر ندارن ک من ۲بار حامله شدم. حاملگی بدون هیچ مشکلی. فقط چون شرابطشو نداشتیم سقط کردم. هرکی دیدم بچه داره شده بلای جونش. گاهی دیدم مادری ک انقدر آزار دیده از دست بچه اش ک راضی ب مرگ بچه اشه! بچه ای ک خودش اورده اتش! از جونو دل مایه گذاشته، تهشم شده این! برای همین میترسم...

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
راستش خیلی میترسم. نمیدونم چرا ولی اصلا مشتاق نیستم. فقط سختیاشو میبینم... اگه بخاطر حرف مردم نبود ک ...

عزيزم كاش سقط نميكردي😔 

نترس خيلي حس شيرينيه 

بهش وابسته ميشي عاشقش ميشي

لحظه شماري ميكني واسه ديدنش

بغل كردنش

انشالله كه باردار باشي و بسلامتي به دنيا بياريش

عزيزم كاش سقط نميكردي😔  نترس خيلي حس شيرينيه  بهش وابسته ميشي عاشقش ميشي لحظه شماري مي ...

جشن عروسی گرفته بودیم. ولی نه خونه داشتیم نه جهاز نه شوهرم کار داشت نه پول داشتیم..هر دو دانشجو بودیم. دوسش نداشتم. ازدواجم اجباری بود..😭 به سختی تونستم با این وضع کنار بیام....

دومی رو خونه خودمون بودیم اما کلی قرض و وام داشتیم..

پدر شوهرم کمک نکرد خیلی ولی دلم میسوزه الان داده مسجد میسازه میگن هر دونه آجرش چند تومنه! از بهترینش خریده برای مردم! برای خدا! اما از بچه خودش دریغ کرد.. خدا به حق این وقت ساعت خودش مزدشو بده💔

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
جشن عروسی گرفته بودیم. ولی نه خونه داشتیم نه جهاز نه شوهرم کار داشت نه پول داشتیم..هر دو دانشجو بودی ...

عزيزم خدابزرگه 

غصه نخور

مطمئن باش خدا اين سختياي تورو بي جواب نميزاره برات جبران ميكنه 

به خدا اعتماد كن هيچ كارش بي حكمت نيست

راستش خیلی میترسم. نمیدونم چرا ولی اصلا مشتاق نیستم. فقط سختیاشو میبینم... اگه بخاطر حرف مردم نبود ک ...

عزیزم دوست منم همینطوری بود از بچه ها خوشش نمی اومد و میگفت فقط مایه دردسرن... چون که اطرافش مادر و فرزندی ندیده بود که رابطه خوبی داشته باشن ولی وقتی رفت تو آموزشگاه به بچه ها زبان درس بده نظرش عوض شد 😍

ولی به قول یکی دیگه از دوستام... اگه بقیه نتونستن کاری رو انجام بدن دلیل نمیشه تو نتونی انجام بدی! شاید روش بقیه تو تربیت فرزند اشتباه بوده 

کاش سقط نمیکردی چون گناهه اون بچه ها شاید بچه های خوبی میشدن تو که خبر نداشتی 😢

حتما استغفار کن چون خدا میخواسته بهت نعمت بده. 

سعی کن بری مطالعه کنی ببینی که چه روش های تربیتی باعث میشه فرزند باعث آزار پدر و مادر بشه؟ امیدوارم دیدگاه مثبتی که نیاز داری رو به دست بیاری و بعد مامانِ یه کوچولوی خوب و مهربون بشی 😊🌹

اللهم عجل لولیک الفرج ❤ دختری از تبار کویر ترمنتیکا... شهر باستانی تمدن و تدین که خواستگاه علم و معرفت عمیق شد و بانوی کرامت و شفاعت رو در درون قلبش حفظ کرد تا زمانی که حق آشکار بشه و کامل ترین انسان از پشت پرده خارج بشه... اون زمان بانوی آب و آینه بازخواهد گشت و مشتاقم که سرورم، بانوی شهر باستانی ام رو ملاقات کنم! #باافتخار_قمی_ام20 سالمه و یه توراهی خوشگل دارم که توت 🍓 فرنگی منه 😍 خیلی خوشحالم که با وجود سن کمم کلی چیزهای خوب یاد گرفتم که به کوشولوم یاد بدم! 😊 از خداجونم ممنونم که من رو لایق دونست بهم لطف کرد امانت خودش رو درون کالبد من قرار داد 🌹 از ته قلبم برای همه نینی سایتی ها خیر میخوام... ادعایی نیست ولی به لطف مطالعات دوره نوجوونی یه چیزایی بارمه بهم میگن مشاور خوبی ام کسی دوست داشت میتونه درخواست دوستی بده دردودل کنه میتونم مثل یه دوست خوب بدون قضاوت بشنوم و در حد عقل خودم کمک کنم. ازتاپیک پربازدیدا خوشم نمیاد 😒
2810