2777
2789
عنوان

بادختر ده ساله چکا کنم دوستای گلم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 92 پست
نه عزیزم چراناراحت شم؟؟ به قول شما من خ ود م افتضاح عصبی هستم ...من مامان بدی هستم مطمینم الان که خوابه خیلی دلم میسوزه براش که گیرماافتاده خوب اگه مریضه و بیش فعاله تقصیرماست ولی بعضی وقتا یادم میره و ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محبت شوهرت به.دخترت معجزه میکنه.به شوهرت بگو بغلش کنه نوازشش کنه و بامهربونی باهاش حرف بزنه
بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد. مادر.❤️❤️❤️
استباه کردی اول تبلت واسش گرفتی و بعد پول دادن الان بهش باج میدی علنا فقط به خاطر پول درس میخوند موبایلتو نده یه دختر ده سال اینترنت به چه دردی میخوره بهتره که بهش ندی بگو اگه خوب درس خوندی و کاراتو انجام دادی اخر هفته یک ساعت موبایلو بهت میدم نزنش بزرگتر بشه سراسر عقده ای میشه با اذامش باهاش رفتار کن به پسرت حسودی میکنه فکرمیکنه اونو بیشتر میخوای بهتر که اروم باشی مقایسش نکن با کس دیگه به دوستاش چرا حسودی میکنه
من چه خوشبختم که دارم دختری. دختری زیبا رخی تاج سری خدا یا شکرت ت 
متاسفانه اکثر مادرای کارمند بچه هاشون پرخاشگر میشن،چون تنها هستن باید یه شیفت کار کرد و یه شیفت خونه باشیم و واسه بچه برنامه داشته باشیم باهاش سرساعت بازی کنیم میدونم وقتی از سرکار میای خیلی خسته ای خودمم همینم ولی بچت حق داره واسش وقت بذاری.مامان بدی نیستی عزیزم سعی کن آروم باشی درست میشه
بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد. مادر.❤️❤️❤️
با دخترت مستابقه کتابخوانی بذارید . کتابهای ساده و.کوچیک بخر که مناسب سنش باشه. بعد بهش بگو هر کی این کتابو زودتر بخونه باید اون یکی بهش جایزه بده. جایزه هم.کوچیک باشه و معقول. حتما هم نباید مادی باشه. میتونه کمک به انجام یه کار باشه. اون نمیدونه چطور وقتشو پر کنه. این شمایید که باید جایگزین مناسب و جذاب برای اینترنت و.گوشی بهش بدین.
LilySlim Weight charts
شراره جان نگران نباش خودت یه مشاوره برو اول انشالله درست میشه.فقط تنبیه بدنی نکن وتوی تنبه های دیگه قاطع باش و جایزت سعی کن معنوی باشه جایزه مادی خوب نیست
2810