2777
2789
عنوان

بادختر ده ساله چکا کنم دوستای گلم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 92 پست
شراره جان من شنیدم تشویق پولی بدترین نوع تشویق نکن عزیزم ده سالشه بزرگتر بشه چیزای بیشتری ازت میخواد شاید در توانت نبود اونوقت هردو اذیت میشید
کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط محبت کلام و نوازش و بوسه و درآغوش گرفتن.تامیتونی ازش تعریف کن وبهش اعتماد به نفس بده
بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد. مادر.❤️❤️❤️
عزیزم سخته ولی چاره چیه بالاخره باید یه کاری بکنی دختر من میره مهد دفتر شطرنجیشو میخواد پر کنه خون منو تو شیشه میکنه همش میگم وای خدا مدرسه بره قراره چی بشه ولی خوب کژدار و مریز باهاش راه میام دیگه حالا یا با زبون خوش یا اینکه اگه گوش نده نیم ساعت از تی وی محرومش کنم یا اسباب بازی مورد علاقه شو بگیرم ازش بعضی وقتها هم دلم میخواد خودم رو دقیقا به هفت تیکه تقسیم کنم از دستش
به نظرشما دوستای عزیزم چه جوری برخورد کنم باهاش؟؟؟یعنی تا من نباشم و براش درس بدرس توضیح ندم نمیخونه ...تنبله اتاقش کثیف حسود شده نسبت به دوستاش. خیلی هم حرف بدمیزنه
من دقیقا شاهد پرخاشگر شدن بچه های ده ساله هستم میخوان کم کم برن توی نوجوانی دوس دارن استقلال رفتاری داشته باشن
بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد. مادر.❤️❤️❤️
متاسفانه گاهی خودمان باجهایی را میدیم که بعدا توش میمونیم مثل تایم زیاد تلویزیون دیدن تبلت و ....ولی میشه جلوش رو گرفت اگر دخترت طی روز برنامه های متنوعی داشته باشه دیگه خیلی وقتی برای اینترنت گردی نداره ،یا خیلی راحت رمز وای فای رو عوض کن و بگو مشکل داره نمیخونه تبللتت یا گوشیخودت رو هم از نت قطع کن
اندکی صبررر سحر نزدیک است
سورا جون پس من بچه حساسی بودم البته ماها با این نسل جدید خیلی فرق داشتیم رابطه عاطفیش با خودت چطوره؟شراره جون بعدم تو این سن دخترا خیلی به محبت پدرشون نیاز دارن به پدرش بگو بیشتر بهش محبت کنه
سورا جون چندوقته دست روش بلندمیکنم ازبس اذیتم میکنه میدونم اشتباهه ولی تاحدمرگ عصبی هستم ...اصلن اصلن به حرفام گوش نمیکنه همش تشویقش میکنم ویکی دوروز به قول شما محبت میکنم ولی شوهرم کا رو خراب میکنه اونم به حد مرگ عصبی میشه دست روش بلندمیکنه
سلام دخترتون کلاس چهارمه یاپنجم؟من دختردومم 11 سالشه الان منهم تاحدی این مشکلاتودارم باورکن بیشترین مشکل ازهمین اینترنت هست ،تبلتو.ازش بگیر ببین چجور ارومترمیشه برای جایزه هم بگو یک هفته اروم ومنظم ودرسخون باش اخرهفته جایزه ات استفاده ازتبلته
سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
2810