2777
2789
عنوان

دلم میخواد طلاق بگیرم ولی بچه هام چی میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 61 پست
عزیزدلم خودت پیش قدم شو قوی باش شرایطتت سخته ولی تو برای بچه هات وقت بزار سعی کن با یکی دو نفر رفت و ...

ببین مادرشوهرم همه جا میشینه دوق بچه هام میکنه نشون میده ک عاشقشونه ولی میدونه پسرش تا سر کوچه هم مارو نمیبره ولی یه بار نمیگه بیاین شما هم بریم ی جایی حالا من عروسش ب جهنم دلش برا نوه هاشم نمیسوزه 

از ایچیا دارم میترکم از عمد میکنه بخدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خودت رو با شرایط وقف بده شوهرت که روزها یا نیست یا خوابه بچه هات رو بردار برو مهمونی گردش تفریح 

هر کاری دوست داری انجام بده شوهرت پول که بهت میده نیازی نیست که حتما منتظر باشیم کسی حال ما رو خوب کنه.خودت به داد خودت و بچه هات برس

شوهرتون اخلاقش چطوریه

درست مثله شوهر تو رفته رفته هم بدتر میشه یه پسر 4 ساله دارم اینم هی بهونه میگیره بابا بیاد بریم بیرون دیگه چی بگم ب بچه 4 ساله بخاطر اعتیاد اینطورین

عزیزم خودت رو با شرایط وقف بده شوهرت که روزها یا نیست یا خوابه بچه هات رو بردار برو مهمونی گردش تفری ...

پدر مادرم فوت شدن خانواده خودمم کاری بهم ندارن مادرشوهرمم خیلی پسته خودش همش درحال گشت و گذاره من نمیگم وظیفخ اونه منو بگردونه ولی از ده باری که میره گشتن یه بارش میتونه ب من بگه تو هم بیا بریم ولی اصلا نمیگه حتی عروسی هم میرن ب من نمیگه من و بچه هام همش تو خونه تنهاییم داره اینجوری میکنه ک ابروش نره به همه میخواد بگه عروسمون منزویه ک بچمون هیچ جا نمیره همه جا میشینه میگه اینا هیچ جا نمیرن 

درست مثله شوهر تو رفته رفته هم بدتر میشه یه پسر 4 ساله دارم اینم هی بهونه میگیره بابا بیاد بریم بیرو ...

این اعتیادم داستانی شده . من که از شوهرم بخاطر همین کثافت کاریاش جدا شدم . لیاقت ندارن 

دست به دست من بده پا به پای من بیا ، بگو امروز واسه عشق بگو فردا واسه ماست 
گوش می‌کنی ؟؟؟ اینستا داری ؟؟؟؟؟؟  Ostad.partoalam  بزن نگاه کن فقط به پیجشششششش

اره عزیزم ممنون حتما به پیجشون سر میزنم 

برو ی نگاه ب تاپیکام بنداز ببین اینا چ بلاهایی ک ب سرم نیاوردن

بچه نداشتی ؟؟؟چطور تونسی طلاق بگیری

چرا بچه رو هم دادم بهش . چرا من حق زندگی رواز خودم بگیرم . بزار ننش بزرگش کنه . 

اره عزیزم ممنون حتما به پیجشون سر میزنم  برو ی نگاه ب تاپیکام بنداز ببین اینا چ بلاهایی ک ب سر ...

برو پیش حل میشه 

نمی‌دونم بعضی از خانواده ها چرا اینجوری آن آخه 

خدا کمکمت کنه 

کم نیاز طلاق نگیر به خدا ک طلاق از چاله تو چاه افتادن با بچه 

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭
ببین مادرشوهرم همه جا میشینه دوق بچه هام میکنه نشون میده ک عاشقشونه ولی میدونه پسرش تا سر کوچه هم ما ...

همه مادر شوهرا همینن سیاست دارن دیگه خودتو ناراحت نکن عزیزم توهم به سبک خودش بگو بچه هام دلتنگی میکنن بهونه میگیرن یه روز در میون با بچه هات برو خونه مادر شوهرت 

این اعتیادم داستانی شده . من که از شوهرم بخاطر همین کثافت کاریاش جدا شدم . لیاقت ندارن 

من که افسردگی گرفتم فک میکنم فقط منم که زندگیم خراب شده ولی وقتی میرم تو جامعه یا مثلا اینجا میام میبینم بدتر از زندگی من هم هست خیلی سخته اینجور زندگی

برو پیش حل میشه  نمی‌دونم بعضی از خانواده ها چرا اینجوری آن آخه  خدا کمکمت کنه&nbs ...

چرا طلاق نگیره . متاسفم واسه این همجنس های خودم که حق زندگی رو میگیرن از خودشون و باید یه عمر به پای یه آدم معتاد بسوزه وبسازه 

2810