یه شوهری دارم همش گل میکشه افتاده تو خونه هیچ جا نمیریم فقط میره سرکار میاد خرجی میده ولی برا من و بچه هام وقت نمیزاره همش فرار میکنه میره بیرون از تنهایی خسته شدم دلم میخواد یکی بهم محبت کنه دوسم داشته باشه همش سرش تو لپ تاپه داره بازی میکنه یهو نصفه شب پامیشه میره بیرون بعضی شبا میره صبح میاد الان ک همه خوابن اون تا خوده صب بیداره وقتی من و بچه هام بیدار میشیم اون تازه میخوابه کارش شیفتیه بعضی روزا شب میره سرکار شما بگید چ کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزممم بچه هاشو چیکار کنه آورده میشن پدر ک دلسوز نیس مادر هم ک قانون گوه بدبهت ...
ای عزیز . اینا همش حرفه . من لیسانس حقوقم . اولا اگر بخواد میتونه بچه هاشم بگیره . بعدشم به نظر تو بیشتر از من میخواد خرج شوهرش کنه که زندگیمو دادم که ادم بشه ولی نشد
دست به دست من بده پا به پای من بیا ، بگو امروز واسه عشق بگو فردا واسه ماست
چی بگم والا الان فامیل ما جدا شد داغون ب قرآن بچه هاش مثل ی تیکه گوشت دو ...
اینا همش بخاطر ترسه . والا باید جنگید جلوی این آدما ، من با این که خودم دارم حقوق میخونم ، یه وکیل گرفتم که گفتن بخوای میتونم بچه روهم بگیرم. گفتم نه بزار ننش بزرگ کنه که این همه واسه من خط و نشون میکشید .
اخه آدم چجوری بچه اش رو نبینه 😭 خدا کمک کنه به همه
خیلی سخته ، سخت تر از اون چیزی که فکرشو کنی . ولی نمیتونی خودتو تو زندگی اون طرف بزاری و بگی نه طلاق نگیر ، آدم به یه جای میرسه که میگه همچی رو میبخشمو میرم