2777
2789

سر اسم بچه امون از همسرم ناراحتم اجازه نمیده در حد دعوا میگه نمیزارم اسمهای ترکیبی و مذهبی بزاری منم از اسمهای مذهبی خوشم میاد 

واقعا نمی‌دونم باید چکار کنم منم آدمم مادرم ولی حق انتخاب ندارم متاسفانه برای خودم متاسفم واقعا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو فامیلیش رو تو انتخاب میکنی اسمشم من. حالا چی تو فکرته شوهرت چی؟

از اونایی که به اسم فامیلی خودش راضی نبوده عوضش کرده 

من میگم محمد طاها محمد پارسا امیرمهدی ازین اسمها 

اون میگه اهورا آرین 

از اونایی که به اسم فامیلی خودش راضی نبوده عوضش کرده  من میگم محمد طاها محمد پارسا امیرمهدی از ...

اسمای هر دوتان قشنگن.توروخدا سخت نگیر. بخدا مهم نیست اسمش محمدپارسا باشه یا اهورا... خاطره ی بارداری رو تلخش نکن.همین امشب بگو هر چی دوست داری بذار. معمولا بعدِ زایمان  بیشتر نظر خانم براشون مهم میشه سختی ها رو که میبینند.

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
اسمای هر دوتان قشنگن.توروخدا سخت نگیر. بخدا مهم نیست اسمش محمدپارسا باشه یا اهورا... خاطره ی بارداری ...

ادم وسواسی هستم شوهرم کوتاه نمیاد 

اتفاقا بهش گفتم هرچه خودت بزاری راست راست تو چشام نگاه کرد از خوشحالی برق میزد ولی دردهایی که ما میکشیم رو کسی نمی‌فهمه 

ادم وسواسی هستم شوهرم کوتاه نمیاد  اتفاقا بهش گفتم هرچه خودت بزاری راست راست تو چشام نگاه کرد ...

بیخیال

ولش کن بذار دلش خوش باشه اسمای انتخابیشم قشنگن

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش