2777
2789
عنوان

خستهههه شدم خدایااا بسه دیگه ☹

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 33 پست

اول از همه گوشی تعطیل❌🤳

بعد هم تایم مشخص کن⏱️که خسته نشی مثلا ۴۵ دیقه درس بخون یه رب استراحت

میان وعده خوب بخور میوه جات آب میوه گردو خرما کلیی سرحالت میکنه😁

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                         اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم⁦❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب اون موقع رشته مورد علاقمو میرم درس علوم ندارم که  من به شدت از عربی و علوم متنفرممم  & ...

گلم بری رشته ریاضی بازم فیزیک و شیمی رو داری همراه با زمین البته زمین یک کتابه فقط 

زیست نداری 

اگر چشتون به امضام خورد دعا کنین به خواسته دلم برسم 🤍درخواست دوستی قبول نمیکنم        یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرستین❤️           مخالف کودک همسری

منم فردا علوم دارم

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•
به نظرت واجبه میان ترم برم بدم   آخه فکر نکنم برسم بدتر گند میزنم امتحانو  نرم بهتر ب ...

چی بگم والا 

اخه‌امسال خیلی مهمه سرنوشت سازه نهمی دیه‌انتخاب‌رشته هم‌داری باید بخونی برنامه‌ریزی کن 

چی بگم والا  اخه‌امسال خیلی مهمه سرنوشت سازه نهمی دیه‌انتخاب‌رشته هم‌داری باید بخونی برنامه‌ری ...

اره خودمم مبدونم انقدر استرس دارم ولی نمیرم میان ترم برم به مامانم بگم  برای ترم برنامه ریزی کنم به ترم چیزی نمونده ۱۱ ام شروع میشه

رباضی نمیرم که فنی میرم حسابداری 😉 اون موقع  زیست هست اما خوب خیلی کمه درساش

خوبه حتما علاقتو انتخاب کن منکه سوختم کاش یکی اون موقع راهنماییم میکرد

اگر چشتون به امضام خورد دعا کنین به خواسته دلم برسم 🤍درخواست دوستی قبول نمیکنم        یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرستین❤️           مخالف کودک همسری
اره خودمم مبدونم انقدر استرس دارم ولی نمیرم میان ترم برم به مامانم بگم  برای ترم برنامه ریزی کن ...

نه استرس نداشته باش بدتر‌خراب‌میکنی نترس ما که از‌فردا شروع میشه رگباری‌تا ۲۹ دی

خوبه حتما علاقتو انتخاب کن منکه سوختم کاش یکی اون موقع راهنماییم میکرد

😚 اره  منم میخواستم ریاضی برم با حجم درساش پشیمون شدم چون همه درساش بیخودیه  برای اینده بدرد نمیخوره مثلا فعل های عربی هیچ ربطی به حسابداری نداره

ولی فنی برم  عوض درس های اضافه کتاب های حسابداری دارم  

😚 اره  منم میخواستم ریاضی برم با حجم درساش پشیمون شدم چون همه درساش بیخودیه  برای اینده ب ...

مهم علاقته 

اینکه هر وقت کتابا تو میداری از عشق بخونی نه از اجبار