2777
2789
عنوان

خستهههه شدم خدایااا بسه دیگه ☹

364 بازدید | 33 پست

از صبح نشستم  درس مزخرفی به نام علوم میخوندم قسمت زیستش خیلی تلخه درسش سخت نیستاا درسش کلا شیرین نیست   خسته شدم پوففف  نهمم از فصل یک تا پنچ فردا صبح امتحان دارم  فصل یک رو خوندم      فصل  چهار و پنج هم فیزیکه سخت نیست دوس دارم   درسشو سریع میخونم    میمونه فصل ۲ که کلی متوجه شدم راجب چیه  ولی بابد بخونم باز    و فصل ۳ که زمین شناسی هست

یه فاتحه برام بفرستید  تا صبح باید بیدار بمونم منم  کلی طول طول میکشع یه درسو بخونم 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ۸ درس امتحان جامعه دارم😫

منن یکشنبه ۴ درس عربی امتحان دارم نمیدونم چه غلطی کنم هبچ کدومو بلد نیستم

دوشنبه هم اجتمایی ۱۰ درس

امتحان های میان ترم هست

شیطونه میگه نرو امتحان میان ترم نده برای ترم حاضر شو

😂😂وایی یادش بخیر آسونه گلم سریع تموم میشه اون فیزیکشم که چارتا فرمول بیشتر نیست 😂 زیستشو یادم نمیاد درمورد چی بود فک کنم عوض کردن 

برسی دانشگاه میخای چیکار کنی

اگر چشتون به امضام خورد دعا کنین به خواسته دلم برسم 🤍درخواست دوستی قبول نمیکنم        یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرستین❤️           مخالف کودک همسری
😂😂وایی یادش بخیر آسونه گلم سریع تموم میشه اون فیزیکشم که چارتا فرمول بیشتر نیست 😂 زیستشو یادم نمی ...

خوب اون موقع رشته مورد علاقمو میرم درس علوم ندارم که  من به شدت از عربی و علوم متنفرممم   ولی عاشق ریاضیم