2777
2789
عنوان

متولدین اسفند88

| مشاهده متن کامل بحث + 41783 بازدید | 349 پست
آخه اینجا تو اون گروه بندی که کرده، راحت هرکس مامان اسفندی باشه پیدا می کنه و می یاد. ولی تو کلوب بین تاپیک های مختلف گم می شه.
فروش شیرینی های تزئین شده با تم دلخواه شما، 09353064260 - نمونه کار در http://aramcookies.blogfa.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام این تاپیکو که دیدم یادخودم افتادم پارسال این موقع نمیدونستم باردارم....بعد که با بی بی چک فهمیدم حامله ام و یاد گرفتم که باید به این تاپیک در واقع متولدین اسفند 87 برم تا با دوستانی خوبی مثل شما که همه از تجربیات هم استفاده میکنیم باشم...وای چه روزهای ایشالله همتون بسلامتی مادر میشید که خیلی شیرینه.
دل اسـت دیگر !

شــعـور اگـر داشـت ،

نـمـی گـرفت !!! ...
2805
آرام جان مرسی . خانمی من حدود یک هفته هست که فهمیدم مامان شدم . پریودم عقب افتاده بود آزمایش خون دادم . اولش که کاملا شوکه شده بودم ولی الان بهترم . فعلا که همه چیز خوبه . البته یک روز خوبم یک روز نه . یک روز حوصله دارم یک روز بی حوصله هستم . یک روز اشتهام خوبه و یک روز هم باید با زور غذا بخورم . خیلی دلم می خواهد زودتر این نه ماه تمام بشه و نی نی به دنیا بیاد . البته باید بگم من از اون خانمهایی هستم که همیشه از زایمان می ترسیدم و هنوزم همین طورم !!
ارام جون من امروز روز 8 هستم

خدایا نمیتونم باور کن بی بی چکم مثبت شد

یعنی درسته

قربونت برم خداااااااااااااااااااااااااا

من یدونه فولیکول 21 داشتم سمت چپ
3 تا هم 14 15 که رو همون 21 حساب کرد

ارام جون من دوشنبه هاش سی جی زدم
یعنی اثر اونه یا این که واقعا نی نی اومد
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا نا امیدم نکن
8 روز بعد خیلی زود نیست
سلام به همه مامانهایی که قراره فرزندهای سالم و صالح و البته زیباشون اسفند امسال به دنیا بیاد . برای همگیمون دعا می کنم و از خدای مهربون می خواهم که بارداری و زایمان خیلی خوب و راحتی به ما عنایت کنه . برای هممون آرزوی شادی و آرامش می کنم و روی ماه همتون رو می بوسم .
مثل اینکه دعا برای ماها که هنوز وضعیتمون معلوم نیست یادتون رفته مامانای اینده دعا کنین 2 روز از پری نازی گذشته اما هنوز بیبی چکش منفی منم هنوز تا پریم یک هفته مونده که اگه ما دو تا نی نی دار بشیم نینی ما اسفندی میشه.
مامانا تو رو خدا دعاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یادتون نره
2810