2777
2789
عنوان

عدد تومور مارکر چکاب ؟

366 بازدید | 7 پست

دوستانی‌ک  عدد ca15.3 رومیشناسین شده عددتون تا ۲۸ بره و بعد دوباره تو چکاب بعدی بیاد پایین؟بیمارما هددش رسیده ب مرز عود کردن خیلی نگرانم ..اطلاعاتی دارین بگین

بنده پرستارم ولی توی بخشی کار میکنم که زیاد با این اعداد سروکار دارم

بله خیلی دیدم اصلا نگران نباشید مورد بوده که این عدد نصف شده حتی یکی از متخصص های آنکولوژی بهم گفت هیچ تضمینی رو این اعداد نیست چون کیت های وارداتی هم مشکل داره

بنده پرستارم ولی توی بخشی کار میکنم که زیاد با این اعداد سروکار دارم بله خیلی دیدم اصلا نگران نباشی ...

سلام.خیلی خیلی ممنون ازلطفتون وپاسخگویی 

بیمار ما عدد ca15 اکثرا روی ۲۴ و۲۵ بوده الان رسیده ب ۲۸ خیلی نگرانیم چون زمان چکابشون رو کم کردند ..امکان داره چکاب بعدی کمتر بشه ؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.خیلی خیلی ممنون ازلطفتون وپاسخگویی بیمار ما عدد ca15 اکثرا روی ۲۴ و۲۵ بوده الان رسیده ب ۲۸ خیلی ...

عزیزم میشه بپرسم مشخص شد علت افزایش تومور مارکر مادرتون چی بود؟ مال همسر cea. باید ۵ باشه الان رسیده ۴ نگرانم خیلی بالاتر نره

عزیزم میشه بپرسم مشخص شد علت افزایش تومور مارکر مادرتون چی بود؟ مال همسر cea. باید ۵ باشه الان رسیده ...

عزیزم. نگران. نباش وقتی تومحدوده باشه جای نگرانی نداره. هرلزمایشکاهی هم یه عدد نشون. میده.. اونم توی رنج بود خداروشکر

عزیزم. نگران. نباش وقتی تومحدوده باشه جای نگرانی نداره. هرلزمایشکاهی هم یه عدد نشون. میده.. اونم توی ...

مرسی عزیزم ولی تقریبا سر مرز هست میترسم سری بعد مرز رو رد بکنه... دکتر برای ۲ هفته بعد تکرارش کرده.. چون چند سری پشت سر هم زیاد شد شما هم اینطور بود؟

مرسی عزیزم ولی تقریبا سر مرز هست میترسم سری بعد مرز رو رد بکنه... دکتر برای ۲ هفته بعد تکرارش کرده.. ...

نهگلم. گفت تاوقتیک تورنجه مشکلی نیست ازما ca153 دوبار لب مرز بود ولی دوباره اومد پایین